Worden jullie ook zo ontzettend blij van deze fijne zomerse temperaturen? Blij én dorstig word ik ervan!
Om ervoor te zorgen dat we met z’n allen wel goed genoeg blijven drinken, zet ik daarom de allerlekkerste dorstlessers voor je op een rij:

#1 EEN VERFRISSENDE KOMBI
Wat je krijgt als twee van onze Haagse schatten hun krachten en creativiteit bundelen? Een mega origineel, duurzaam én lekker zomers biertje!
De uit de kas van Urban Farmers afkomstige kromme komkommers zorgen voor een kleine bite terwijl de citroenbasilicum juist zorgt voor een extra portie zomerse frisheid in dit nieuwste EIBER biertje! Een biertje met een laag alcoholpercentage, dus je kunt er gerust nog 1 (of 2..) nemen!

Je scoort dit biertje natuurlijk bij Urban Farmers zelf, maar koopt ‘m o.a. ook bij Bar en Zo en Dorst Craft Beer Shop, of drinkt ‘m op het fijne terras van De Kade.
Enne dit weekend wordt ‘ie trouwens ook geschonken bij Le Marie Marché. Salut!

#2 ICED MATHCA LATTE BIJ HUG THE TEA
De absolute bestseller op dit moment bij Hug the Tea: de iced Matcha Latte. Een enorm goede en gezonde dorstlesser tijdens deze tropische dagen.
De zussen maken er met liefde eentje voor je klaar in hun knusse teabar in de Oude Molstraat. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Ze hebben het recept met ons gedeeld: https://hugthetea.com/blog-29-hoe-maak-je-een-iced-matcha-latte/. Ook voor een groene ijsthee en een Matcha smoothie draaien deze meiden hun hand trouwens niet om, dus laat die beloofde energy boost maar komen!

#3 OP DE (ICE) COFFEE BIJCLARENCE
Ice, Ice baby. Koffie met ijs wel te verstaan. En waar drinken wij die het allerliefst? BijClarence in de Piet Heinstraat. Omdat ieder bakkie daar simpelweg met liefde bereid wordt. Plof er neer in de rustige tuin, of op het terrasje aan de voorkant en geniet van jouw koele koffieshot! Niet zo’n koffieliefhebber? Ga dan voor één van de verfrissende homemade lemonades, al net zo lekker!