Je hoort het je oma misschien weleens zeggen: “Je bent nooit te oud om te leren”. Nou die oma van jou heeft daar gewoon gelijk in hoor! Want wat is er nou serieus leuker dan nieuwe dingen ontdekken? Ontwikkel je nu nog verborgen talenten, proef nieuwe smaken, maak kennis met nieuwe producten. Gelukkig helpen onze Haagse schatten je een eindje op weg. We presenteren jullie dan ook een rijtje – niet te missen – workshops voor komende weken. Welke workshop past het beste bij jou?

Workshop: Run, Walk, Exercise, Repeat – Morgenochtend!
Voor iedereen van wie de goede voornemens alweer even weggezakt waren, een klein duwtje in de rug. Altijd al willen hardlopen, maar weet je niet goed hoe te beginnen en kun je wel wat coaching gebruiken? Dan is deze workshop van Hidden Gym iets voor jou. Een workshop waarin hardlopen wordt afgewisseld met wandelen en oefeningen. En wij kunnen je één ding beloven: de sportlessen van Hidden Gym zijn nooit saai en altijd een feestje! Voor aanmelden en meer info klik je hier. Let op: zet wel even je wekker, de workshop start om half 9!

Workshop: Theeproeven voor theeleuten – Donderdag 7 maart
Ben jij een echte theeleut en lijkt het je leuk om bijzondere theëen te proeven, meer te leren over het productieproces en een uitleg te krijgen over de perfecte bereiding van jouw bakkie thee? Dan is de workshop bij koffie- en theewinkel Kali Tengah jou op het lijf geschreven. Reserveren doe je gewoon in de winkel aan de Weimarstraat, of door een mailtje te sturen naar: info@kalitengah.nl. Meer info over deze, en andere workshops, vind je hier. Op dit moment genieten de eigenaren overigens van een heerlijke vakantie, ze zijn dus volgende week weer aanwezig in de winkel en reageren dan ook op je mailtje.

Workshop: Word een heuse barista – Alle zaterdagen in maart
Een ware koffieliefhebber, maar nog niet de skills van een echte barista? Dan is de workshop bij Capriole echt iets voor jou. In 2,5 uur ga je aan de slag met verse gebrande koffie uit de eigen branderij, leer je omgaan met een professionele koffiemachine, is geen barista tool jou meer vreemd en zet je een heerlijke cappuccino en espresso. Voor aanmelden en meer info klik je hier.

Workshop: Maak je eigen Kokedama – Zondag 17 maart
We kunnen ons haast niet voorstellen dat je geen fan bent van die gezellig hangende plantjes. Altijd al eens je eigen Kokedama willen maken? Barro van Little Green Shop Bar en Zo helpt jou deze zondagochtend op weg. In 1,5 uur maak jij, onder het genot van een lekker theetje en homemade cake, je eigen Kokedama. Aanmelden kan gewoon in de winkel, of door een mailtje sturen naar: bar.enzo.denhaag@gmail.com. Enne: zondag 24 maart staat ook de workshop ‘Flower Press‘ op het programma. Noteer je die ook alvast?