Er komt een moment dat we vrienden, familie en bekenden weer in levende lijve mogen zien. En dat zij óns mogen bekijken. Hoe fijn zou het dan zijn als er voorzichtige lijntjes van een sixpack te zien zijn en dat er met bewondering naar onze ronde billen wordt gekeken? Dat kan! Onze sportieve schatten houden je ook thuis fit.

Buikspierkwartiertje van Hidden Gym
De trainers van Hidden Gym staan er om bekend dat ze hun workouts op allerlei bijzondere locaties in de stad verzorgen: een kerk, een kas bovenop een hoog gebouw, een strandtent en nu dus ook in jouw eigen huis. Elke ochtend om 09.15 uur krijgt trainer Benjamin zijn volgers via Instagram Live in beweging met het Haags ‘buikspier’ Kwartiertje. Het duurt maar even en is vooral bedoeld om je even op vrolijke wijze in beweging te krijgen. Dus pak je matje en een gewicht erbij, zet je telefoon klaar en doe wat Benjamin doet!

Aan de Bak’-fiets Gym
Hoor je een luide fietsbel? Dat kunnen zomaar de trainers van De Bakfiets Gym zijn die gewichten en elastieken bij leden thuis bezorgen zodat iedereen volledig mee kan blijven doen met hun online lessen. Wat een service! Elke ochtend en avond geven Guido en Laurens trainingen via Zoom. Jij voert de oefeningen thuis uit, zij geven je direct feedback zodat je steeds betere squats en mooiere push-ups doet. En dat is fijn, want zo blijft project ‘beachbody’ prima op schema lopen.

Live pilates, dans en meer van K’dans
De studio van K’dans is gesloten en dus zijn de pilates-, dans-, yoga-, bbb-lessen en andere trainingen verhuisd naar het web. Zo delen Jolanda en Kata elke ochtend via YouTube een wake-up work out. Zowel beschikbaar voor de vroege vogels als de uitslapers: je kan ze volgen wanneer het jou uitkomt. Maar mocht het je tijdens het rekken en strekken niet lukken om in de juiste positie te komen, dan zijn aanwijzingen natuurlijk wel fijn. Ook daar hebben de trainers van K’Dans over nagedacht: wekelijks worden er voor leden 13 groepslessen live gestreamd.

Homeflow met 100% Yoga
Volgens Esther van 100% yoga kan yoga altijd, en overal. Voor haar is het verzorgen van online lessen dan ook niet nieuw: dat deed ze al lang. Zo zijn er via Instagram elke week nieuwe flows te volgen en staat er op de website van 100% yoga zelfs een heel schema voor je eigen thuis-yoga-retraite. Wie liever mee doet met live-lessen kan ook bij 100% yoga terecht: met bijvoorbeeld een namasté-membership kun je en week lang toegang krijgen tot de digitale wereld van 100% yoga. Zo blijf je thuis fit!