Nu de zon heeft plaatsgemaakt voor regen, de dagen korter worden en de herfst zijn intrede maakt, is het zeer verleidelijk om in je brakpak met glas rode wijn en een flinke zak M&M’s op de bank te ploffen. Een heerlijk feel good momentje natuurlijk, maar er zijn meer manieren om de opkomende herfstdip te trotseren. Met deze 5 Haagse schatten tips zit je heel snel lekker in je vel!

# 1 Maximale ontspanning bij Pur Senang
Even ontspannen, wat tijd voor jezelf. Lekker in je vel en lekker vóór je vel. Dat zijn de behandelingen bij Pur Senang. Kies voor een heerlijke massage of een lekkere lange gezichtsbehandeling. Zeker weten dat je je daarna weer een nieuw mens voelt!
Pur SenangLoosduinse Hoofdstraat 1156 | Website

#2 Nieuwe coupe bij Haagsche Kopjes
Trotseer de herfst met een nieuw fris (Haags) kopje. Bij kapper Haagsche Kopjes ben je zeker aan het goede adres. Een fijne plek waar iedereen zich op z’n gemak en thuis voelt. Of je nu komt voor een totale metamorfose, of gewoon alleen wat bijpunten.
Haagsche Kopjes | Vondelstraat 14 | Website

#3 Fit en zen bij 100%YOGA
Totale ontspanning na een flinke inspanning! Dat zijn de heerlijke yogalessen bij pop-up studio 100%yoga. Elke woensdagavond rolt enthousiaste Yogi Esther Schippers een stapel matten uit in het gymlokaal van de Nutsschool in de Vogelwijk. Breng je lijf weer helemaal in balans met deze wekelijkse dosis yoga!
100%YOGA |esther@100procent-yoga.com | Website

#4 Strandwandeling met Coaching aan zee
Maak je hoofd leeg met een heerlijke strandwandeling èn coachingssessie in één! Al wandelend de frisse zeelucht opsnuiven, goede gesprekken en een luisterend oor. Bij Coaching aan zee wandel je in een kleine groep, twee aan twee. De twee coaches rouleren uiteraard beide mee. Voorkom de beruchte herfstdip en wandel eens een keertje mee!
Coaching aan zee |Jojanneke Hart & Ziel coaching | Sanne Coaching met Sanne

#5 Vitamientjes van Urban Farmers
Ook de nodige vitamientjes mogen niet ontbreken om de herfst fit door te komen! Deze haal je natuurlijk op de dakmarkt van lokale stadsboerderij Urban Farmers. Zo vers uit de kas, bovenop het dak van voormalig kantoorgebouw De Schilde! Wat denk je van zoete rode snoeptomaatjes en overheerlijke verse vis? Ja, je leest het goed, ook verse vis! Helemaal duurzaam gekweekt in een kantoorpand!
Urban Farmers | Televisiestraat 2U | Website

Al deze Haagse schatten staan te popelen om je fit door de donkere herfstmaanden heen te helpen. Dus kom uit je luie stoel en verwen jezelf!
Laat je ons weten waar jij je dosis Haagse Happines op doet?