Terwijl ik dit typ, zit ik bij één van mijn favoriete nieuwe flexwerkplekken. Vandaag heb ik mijn laptop opengeklapt bij Urban Farmers. Vanaf de 6e etage heb ik een mooi uitzicht over de stad, zit ik in een rustige omgeving en geniet ik van een heerlijke lunch die bestaat uit de verse oogst van de kas op het dak. Een meer inspirerende omgeving kan ik mij vandaag niet wensen! Ben jij ook wel eens op zoek naar een andere fijne plek om te werken, dan in een saai kantoorpand? Wij zetten de top 5 meest inspirerende flexwerkplekken voor je op een rij!

#1 Urban Farmers

Do I need to say more? Lees de intro van deze blog nog eens, dan weet je zeker dat dit het proberen waard is!

#2 Filya FAFO

Als er iets een verrassende (werk)plek is, dan is het wel conceptstore Filya en FAFO aan de Fluwelen Burgwal. Had jij gedacht dat je in een conceptstore ook goed kan werken? Scoor een lekker koffietje bij de bar van FAFO en sluip door het gangetje naar de achterkamer. Daar plof je neer in een van de relaxte loungebanken, waarbij je wordt omgeven door allemaal groene (zuurstofrijke)planten! En heb je even behoefte aan een break? Dan is dit de perfecte plek om na het harde werken, jezelf te verwennen met de leukste cadeautjes.

#3 De Kade

Wist je dat restaurant de Kade ook een verborgen plekje heeft om goed te kunnen werken? Pak de trap naar boven zodra je binnenkomt, en betreed de lounge waar je heel ontspannen kan zitten werken. Heb je zin in iets meer reuring om je heen, dan klim je gewoon beneden in de schoolbanken. Echt een plek waar het geen straf is om eens flink over te werken. Want smikkelen hier aan de Avenue Culinaire, dat kan je hier zeker!

#4 Juni in de Nutstuin

Bij een beetje goed weer sla je hier je laptop open in de heerlijke stadstuin van deze verborgen parel. Een ultieme plek om te onthaasten, en dat middenin het centrum van de stad. Kerkklokken op de achtergrond en verder een haast serene rust. Zo’n plek waar je wel uren kan blijven werken. Krijg je vierkante oogjes van je laptopscherm? Loop dan zeker even het Nutshuis binnen, waar ze altijd weer een verrassende expositie hebben.

#5 ALOHA SURF

Er gaat niets boven het rustgevende uitzicht van het strand en een lekkere frisse zeelucht. Ben jij ook zo dol op het strand? Maak dan van Aloha surf jouw nieuwe flexplek! Installeer je op zo’n lekkere leren chesterfieldbank of aan een van de tafeltjes met uitzicht op zee. Waar je ook gaat zitten, bij Aloha ben je verzekerd van een plek waar kwaliteit en intimiteit voorop staan. Kleinschalig, maar wel voldoende ruimte om rustig te werken. En ook aan lunchopties is geen gebrek. Voldoende keuze, ook voor vegetariërs en veganisten, en waar mogelijk biologisch en lokaal ingekocht. Wij zijn fan!

En natuurlijk zijn er nog veel meer fijne Haagse schatten waar je lekker kan werken. Wat denk je van de lees/werktafel van Eef in de Weimarstraat? Met als grote voordeel dat ze een koffie stempelkaart heeft. Dus als je er een tijdje zit te werken heb je zo je gratis koffietje terugverdiend ?  Bij Clarence in de Piet Heinstraat heeft ook zo’n lekkere grote tafel om aan te werken, en waaraan je naast hard werken ook maximaal geniet van de lekkerste lunch of een homemade taartje. Of wat denk je van de bosrijke omgeving van Landgoed Ockenburg? Daar kan je na een lekkere wandeling bij Ock zo je laptop openslaan.

Keuze genoeg als je het ons vraagt! Ken jij nog meer van die verrassend fijne plekjes om te werken? Laat het ons dan zeker weten!