AANGENAAM

De leukste cadeauwinkels, de fijnste koffietentjes, de heerlijkste massagesalon, de nog onontdekte wijnbar. Wij gaan op ontdekkingsreis en nemen onze volgers mee!
Een online en offline platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met bijzondere, authentieke ondernemers. We bloggen over onze nieuwste ontdekkingen, zetten onze ‘Haagse schatten’ op de digitale schatkaart, stimuleren samenwerking tussen onze Haagse schatten en houden onze volgers op de hoogte van de meest unieke Haagse aanwinsten. Op zoek naar een origineel cadeau? Met onze Haagse schatten cadeaubon stuur jij iemand op heuse ontdekkingsreis langs al die unieke ondernemers!
En wist je eigenlijk al dat je ons ook kunt inhuren voor uiteenlopende opdrachten? Neem snel een kijkje op onze nieuwe pagina.

Samen studeren, samen reizen, samen uitwaaien op het strand, samen de Haagse horeca sponsoren, samen plannen maken… En nu dus samen trotse eigenaren van Haagse schatten. Omdat een aantal cruciale zaken ons verbindt; Den Haag, lekker eten en drinken, genieten, ontdekken en dat vervolgens delen. Haagse schatten: een blog over de schatten van Den Haag. Geschreven vanuit onze passie voor de stad.

Barbara van Rest

Marlies over Barbara:
Mama van de immer schaterende peuter Isabel en baby Tobias, verkering van Sebas.
Dol op: kokkerellen, eindeloze borrels, uitwaaisessies, verse bloemen en haar vriendinnen.
Typisch Bar: aanstekelijk enthousiasme, doortastend, denkt in uitdagingen, is zo nu en dan ietwat chaotisch, maar komt er door haar hoge gun factor altijd mee weg!

Marlies van der Kolk

Barbara over Marlies:
Als ik aan Marlies denk, dan denk ik aan wijn! Wijntjes in de zon, wijntjes op het (dak)terras, wijntjes na een wandeling en natuurlijk onze favo rode Malbec. Naast een liefhebber van wijn is Marlies een jonge blom met een vreselijk aanstekelijke lach! Met een flinke dosis humor, die ze overigens niet van een vreemde heeft. Je zou eens een zondagje met de Van der Kolkjes moeten doorbrengen…  Dol dus op gezelligheid, borrels, haar familie, vriendinnen en fijne vent Reinout.

Heb je vragen over ons, over ons platform, over onze cadeaubon of freelance opdrachten? Stuur ons dan een mailtje via info@haagseschatten.nl