AANGENAAM

aangenaam_haagseschattenGa je mee op ontdekkingsreis? 

De leukste cadeauwinkeltjes, de fijnste koffietentjes, de heerlijkste massagesalon, de nog onontdekte wijnbar. Wij gaan op ontdekkingsreis en nemen onze volgers mee! Een online en offline platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met bijzondere, authentieke en vaak startende ondernemers. We bloggen over onze nieuwste ontdekkingen, zetten onze ‘Haagse schatten’ op de digitale schatkaart, brengen schatten met elkaar in contact, stimuleren samenwerking en houden onze volgers op de hoogte van de meest unieke Haagse aanwinsten.

 

Even voorstellen…
Samen studeren, samen reizen, samen uitwaaien op het strand, samen de Haagse horeca sponsoren, samen plannen maken… En nu dus samen trotse eigenaren van Haagse schatten. Omdat een aantal cruciale zaken ons verbindt; Den Haag, lekker eten en drinken, genieten, ontdekken en dat vervolgens delen. Haagse schatten: een blog over de schatten van Den Haag. Geschreven vanuit onze passie voor de stad.

Marlies over Barbara:
Mama van de immer schaterende peuter Isabel en baby Tobias, verkering van Sebas.
Dol op: kokkerellen, eindeloze borrels, uitwaaisessies, verse bloemen en haar vriendinnen.
Typisch Bar: aanstekelijk enthousiasme, doortastend, denkt in uitdagingen, is zo nu en dan ietwat chaotisch, maar komt er door haar hoge gunfactor altijd mee weg!

Barbara over Marlies:
Als ik aan Marlies denk, dan denk ik aan wijn! Wijntjes in de zon, wijntjes op het (dak)terras, wijntjes na een wandeling en natuurlijk onze favo rode Malbec. Naast een liefhebber van wijn is Marlies een jonge blom met een vreselijk aanstekelijke lach! Met een flinke dosis humor, die ze overigens niet van een vreemde heeft. Je zou eens een zondagje met de Van der Kolkjes moeten doorbrengen…  Dol dus op gezelligheid, borrels, haar familie, vriendinnen en fijne vent Reinout.

Eliane:
Na een paar maanden al niet meer weg te denken uit ons Haagse schatten team: Eliane. De enthousiaste dame, ook bekend onder de naam ‘import Hagenees’, die vorig jaar op onze oproep naar gastbloggers reageerde en sindsdien een vaste waarde is voor ons team. Ze weet iedere week weer de tofste weekendtips te verzamelen voor onze Friyay, heeft als doel om al onze Haagse schatten te bezoeken en nieuwe schatten te ontdekken en zit ook nog eens boordevol goede ideeën.