Ik ben van de mini playbackshow generatie. Menig zaterdagavond zat ik aan de buis gekluisterd om te kijken naar overenthousiaste kids die vol overgave hun liedje playbackten. Maar wat daaraan vooraf ging, was vooral een waar feestje. Samen met Hennie Huisman mochten die kinderen ‘Het winkeltje’ in. Stel je even voor: rekken vol kleding voor het uitzoeken, het één nog mooier en kleurrijker dan het ander. En nu komt het toffe: vorige week bekroop mij zo’n zelfde gevoel. Ik sloot namelijk een abonnement af bij de kledingbibliotheek van Bij Priester. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je in deze nieuwe blog! 

Voor wie Bij Priester, shame on you, nog niet kent, een kleine opfriscursus. Bij Priester is een schitterende winkel met werkplaats in één. Waar ze de mooiste (lederen) producten verkopen, je favoriete leren tas een langer leven geven, jijzelf tijdens de superleuke en leerzame workshops leert hoe met leer om te gaan èn je dus op een heel duurzame manier met kleding om kunt gaan door lid te worden van de kledingbibliotheek.

En die kledingbibliotheek is dus precies wat je van een bibliotheek verwacht. Je schrijft je in, kiest het abonnement wat het beste bij jou past, ontvangt een lidmaatschap pasje en kunt direct snuffelen in alle rekken vol Nederlandse en duurzame kleding! De abonnementen gaan per maand, zijn ook maandelijks weer opzegbaar en variëren tussen de 20 en de 40 euro. Wil je 1 kledingstuk per keer (en dat mag dus dagelijks!) kunnen lenen betaal je 20 euro per maand, voor 2 stuks 30 euro en voor 3, je raadt het al, 40 euro. En ik kan je vertellen: met zo’n pasje in je hand voel je je als een klein meisje in een snoepwinkel. Van extravagante kleding tot een heerlijke slobbertrui. Van een lekker zittende flair pants tot een super mooie jumpsuit. Als je net als ik uitpuilende kasten hebt, maar soms toch echt géén idee hebt wat je nu weer aan moet doen, is dit echt de ultieme oplossing! En het is ook nog eens stukken voordeliger dan iedere keer maar weer nieuwe items te scoren.

Of je nu op zoek bent naar een mooi jurkje voor dat ene etentje, een casual outfit voor een doordeweekse dag óf de blits wil maken op dat toffe feestje: grote kans dat je in de rekken van de kledingbibliotheek jouw ultieme outfit vindt. En bij alle abonnementen geldt dus dat je dagelijks de (ongewassen, want dat doen ze ook nog eens voor jou) kleding terug kunt brengen en nieuwe items mee mag nemen. Ben je stiekem gehecht geraakt aan het kledingstuk dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om het alsnog te kopen.

Komende weken neem ik jullie via social media mee op mijn kledingbibliotheek avontuur. Ik show m’n outfits, laat je precies zien hoe het werkt en ben reuze benieuwd of jij straks net als ik ook kennismaakt met dit unieke, duurzame en toffe concept!

Bij Priester

Zoutmanstraat 12A
2518 GP Den Haag
Website