Den Haag zit bomvol fotogenieke plekjes die perfect zijn voor Instagram. Je moet ze alleen wel even weten te vinden. Maar hé, daar helpen wij je natuurlijk graag bij! Wij presenteren je 5 x de beste plekjes in de stad voor je allermooiste Instagram-kiekjes. Vergeet je #haagseschatten niet? 😉

#1. Confetti Den Haag
Bij lunchroom Confetti zijn het niet alleen de vrolijk gekleurde tafels die roepen om een foto, ook de zoete snacks en overheerlijke drankjes zijn bijzonder fotogeniek. Denk aan cakes die gesierd zijn met regenbooghagelslag, chocolademelk met Malthezers en meer. Kortom, genoeg ingrediënten voor een perfecte post.

#2. Reuzenrad van Scheveningen
Een mooi uitzicht kan op Instagram meestal op veel likes rekenen. Reden genoeg voor een rondje in het reuzenrad van Scheveningen. Op heldere dagen kun je tot ver voorbij Kijkduin zien. Ben je niet zo’n fan van dergelijke hoogtes? Geen zorgen, vanaf de Pier zijn er ook ontzettend mooie foto’s te maken met het rad op de achtergrond.

#3. Filya Indoor Garden
Ergens tussen de grote hoeveelheid planten van Filya Indoor Garden staat een stoel. Ietwat verstopt. Zo eentje die je kan inspireren om van je eigen huis ook een urban jungle te maken. Neem plaats in die stoel, bij voorkeur gekleed in een felgekleurde outfit, want dat knalt lekker goed van je scherm. Nu heb je alleen nog iemand nodig die de foto daadwerkelijk maakt en posten maar!

#4. Zonsondergang bij The Shore
The Golden Hour is nergens zo mooi als op het strand. Het eerste en laatste uurtje zonlicht van de dag sieren jou en je omgeving. Grijp je kans en maak binnenkort de perfecte selfie bij strandtent The Shore (ze zijn weer bíjna open!). Met een overheerlijke cappuccino van Roast Factory in je hand natuurlijk, omdat die minstens net zo Instagram-waardig is!

#5. De Naaierij
De dames van de Naaierij vonden het nog wel even spannend toen de gekozen oud-roze kleur daadwerkelijk op de muur werd aangebracht. Gelukkig hebben ze het gedaan, want hij is fantastisch! Warm, trendy en heel erg fotogeniek. Daadwerkelijk één van de beste plekjes in de stad voor Instagram. Voor het perfecte plaatje neem je plaats aan tafel achter een naaimachine met die heerlijke wand op de achtergrond. Vergeet de Naaierij niet te taggen!