Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

2018: Quite a ride

Terugblik op een fantastisch, inspirerend en hectisch Haagse schatten jaar! We staan te trappelen om in 2019 nog meer toffe dingen te doen!

maandag 31 december 2018

Het jaar waarin wij de zoveelste officiële Haagse schat mochten toevoegen aan ons platform. Het jaar waarin wij een oproepje deden voor gastbloggers en totaal overdonderd werden door de 30 mega enthousiaste brieven die wij ontvingen. Inmiddels hebben wij vier toppers toegevoegd aan ons team: Anouk, Coco, Babet van en Daisy, we gaan er een mega vet jaar van maken! En: Jodi en Eva, onwijs bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar.

Start van freelance opdrachten

Het jaar ook waarin wij naast het platform startten met freelance opdrachten. De PR voor VISSCH en de Royal Christmas Fair en communicatieadvies bij DB aktiviteiten zijn slechts een paar van de toffe opdrachten die we mochten doen! Want ook met ALittleLem, 100%Yoga, Parkoers en Fitness Adventure gingen we gave trajecten aan. We schreven menig artikel voor NSfavourites, introduceerden samen met Be Hague de reeks ‘Het Haagse schatkistje’ en verstuurden afgelopen weken honderden Haagse schatten cadeaubonnen naar bedrijven en particulieren.

Het nieuwe jaar gaan er dus nóg meer mensen op ontdekkingsreis door Den Haag, en daar zijn wij mega trots op! Proost lieve mensen: op een jaar vol nieuwe ontdekkingen, lol, liefde, gezelligheid, mooie herinneringen en meer van dat alles!

Geschreven door

Haagse Schatten