Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

3 x De leukste zomerjurkjes shoppen

Op zoek naar leuke zomerjurkjes? Om die zoektocht nèt wat makkelijker te maken, lees je hier drie Haagse schatten tips om jouw nieuwe favoriet te scoren.

dinsdag 28 juli 2020

We hebben dit jaar al genoeg binnen gezeten met zijn allen, en nu we weer lekker naar buiten kunnen en mogen, moeten we dat vooral ook doen. Het weer werkt lekker mee, dus tijd om op zoek te gaan naar het ideale zomerjurkje! Om die zoektocht nét wat makkelijker te maken lees je bij welke Haagse schatten jij jouw favoriet scoort.

#1 Couqou
Dit is misschien wel onze meest verstopte schat, maar juist daarom zó de moeite waard! In een klein steegje aan het Noordeinde, vind je deze aanwinst Couqou. Naast prachtige zelfgemaakte meubels (geheel op maat en naar wens gemaakt), tref je hier ook mooie kleding en toffe accessoires aan. Precies wat je nodig hebt voor een perfecte zomerse dag!

#2 Stijlbandiet
Met gevaar voor eigen portemonnee te betreden, maar bij Stijlbandiet is de keuze gigantisch reuze! Stoere rokjes, kekke jurkjes. Plissé, overslag, zijde, linnen, met printje, zonder printje! Te veel om op te noemen. Gewoon snel een kijkje nemen in deze heerlijke winkel op de Fahrenheitstraat. Ook een prima stop voor een cadeautje trouwens.

#3 Little Green Shop
Je zou het misschien niet verwachten, maar bij deze Haagse schat vol met planten en vintage meubels, vind je ook de leukste tweedehands kledingitems! Mooie jurkjes die simpelweg een nieuw leven verdienen. Misschien scoor jij jouw hippe bloemetjesjurkje hier wel?

Laat die zomer maar komen!

Geschreven door

Daisy Mostert