Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

3 x Doen op een druilerige dag

Hijs je in je kekke regenjas, pak je paraplu en ontdek in deze blog de allerleukste 'druilerige dag hotspots! Singing in the rain!

woensdag 8 mei 2019

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met dit druilerige weer onder een dekentje op je bank te kruipen en te Netflixen tot het voorjaar Den Haag weer heeft gevonden. Maar wat je ook kunt doen is je hijsen in zo’n kekke regenjas en gewapend met je paraplu op pad gaan om de allerfijnste ‘wat te doen op een druilerige dag hotspots’ te ontdekken. Ik zou het wel weten.

#1 Filmhuizen alert

Niets zo fijn als met een bakkie thee of glaasje wijn neer te ploffen in zo’n veel te grote bioscoopstoel en te genieten van een mooie film. Ontdek de bijzondere films en voorstellingen bij Theater Dakota of geniet van de bijzondere programmering bij het Filmhuis. Beide plekken zijn ook nog eens heel gezellig en ontspannen om voor of na de film te vertoeven. Check snel de sites voor de programmering!

#2 Groen in huis

Vertoeven in je tuin, op je balkon of op je terras is op het moment iets te enthousiast, maar dat betekent gelukkig niet dat je ‘plantloos’ door het leven hoeft te gaan. Onze schatten Bar en Zo en Filya zorgen er namelijk binnen no time voor dat jouw huisje wordt omgetoverd tot een ware urban jungle. Verwarming standje hoger en je waant je zo in de tropen! Kleine waarschuwing is wel op zijn plaats: beide winkels verlaten zonder iets te kopen, is iets wat maar weinig mensen lukt. En ja, daar reken ik mezelf ook toe.

#3 Teatime!

Wat ook helpt is liters thee. En om die thee nét even wat feestelijker te maken dan je bakkie thuis, trotseer je het sombere weer en fiets je naar Kali Tengah in de Weimarstraat of naar het nieuwe pand van Hug the Tea in de Papestraat. Bij Kali Tengah scoor je de mooiste theeën, theepotten, cadeaus en kan Marnix je alles vertellen over hun speciale theeën en koffies, terwijl je bij Hug the Tea, de enige Matcha bar van Nederland, neerploft in hun nieuwe onderkomen en geniet van alle bijzondere Matcha hapjes en drankjes.

Genoeg inspiratie? Hup die fiets op, singing in the rain en veel plezier!

Geschreven door

Marlies van der Kolk