Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

3 x De allerlekkerste eitjes

Waar eet je in Den Haag eigenlijk de lekkerste eitjes? Coco ging op onderzoek uit en deelt haar drie favorieten met jou in deze blog.

woensdag 5 februari 2020

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben nogal verzot op ei. Je maakt me, eigenlijk op ieder moment van de dag, blij met alle verschillende varianten. En omdat ik natuurlijk de rotste niet ben, heb ik even een klein onderzoekje gedaan in het Haagse naar het perfecte eitje. Maakt jouw zoektocht immers stuk-ken makkelijker. Klaar voor?

#1: SamSam

Als je nou nog geen idee hebt hoe je jouw eitje eigenlijk het liefste hebt, is deze eerste plek een goede om mee te beginnen. SamSam heeft ze namelijk alle drie. Scrambled, gepocheerd én gebakken, zit je daar even gebakken dan. Schroom vooral niet om ze ook (zou je wel adviseren om even iemand uit te nodigen tijdens je onderzoek) gewoon allemaal maar te bestellen, kun je gelijk goed testen.

#2: Bartine

Ben je niet zo’n fan van gepocheerde eieren, maar meer van de roerei, oftewel ‘scrambled eggs’, Dan heb ik de meest fantastische plek ooit voor je. Bartine op de Koninginnegracht serveert jouw favoriete roerei zoals het hoort, een beetje nattig en met heerlijke supplementen zoals, parmaham, champignons, of iets anders van het seizoen. Zijn we meteen benieuwd of je dit een Haagse schat vindt?

#3: Capriole Café

Ultieme Haagse schat, Capriole Café kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Capriole weet met twee heerlijke combi’s, vele harten te bekoren. Ga jij voor de gepocheerde eieren in het heerlijke gerecht Shakshuka of voor de altijd succesvolle combi van avocodo’s en een een gekookt eitje. Keuzes! Daarnaast serveren ze bij Capriole natuurlijk hun fantastisch eigen gebrande koffie, die jouw ontbijtje (of lunch) helemaal compleet maakt.

Tips genoeg lijkt mij zo. Wil je nou zelf een écht lekker eitje maken, maar weet je niet hoe? Twijfel dan niet maar trek die stoute schoenen aan en vraag mij gewoon om raad!

Geschreven door

Coco van Alphen