Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

3 X Fit het nieuwe jaar in

Een nieuw jaar: tijd om je vaker in een sportpak te hijsen! Vergeet die muffe sportschool en maak kennis met Hidden Gym, 100% YOGA en K'dans.

dinsdag 8 januari 2019

2019. Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen: tijd om je vaker in een sportpak te hijsen! Maar hoe zorg je er nou voor dat het dit jaar niet (weer) alleen bij een goed voornemen blijft? Door iets te doen waar je blij van wordt en waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, denken wij. Daarom hebben wij drie bijzondere adresjes voor je waar je zeker niet snel op uitgekeken raakt. Dus vergeet die saaie muffe sportschool en maak kennis met Haagse schatten: Hidden Gym, 100%YOGA en K’dans!

Hidden Gym

Een toffe Reggaeton workout, pilates gecombineerd met sushi of een verrassende yogasessie. En dat op de meest bijzondere locaties in Den Haag. Wie fit wil worden hoeft zich niet langer in het zweet te werken tijdens een saaie groepsles in een muffe sportschool. Kerken, kelders, stranden, discotheken, unieke hotelletjes of daken. Je kan het zo gek niet bedenken of Hidden Gym organiseert er een uitdagende sportles. De lessen zijn los te boeken, dus kies de les die bij jou past en maak er iets tofs van.

Hidden Gym | Website

Hidden-Gym-Haagse-schatten

100% YOGA

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, maar wil je wél begeleiding en vragen kunnen stellen aan een ervaren yogadocente? Doe dan mee met de online yogalessen van 100%YOGA. Geen standaard video die je op je laptop afspeelt, maar een interactieve les waarbij jij yogadocente Esther wel ziet (en als je dat wilt zij jou ook), maar de andere deelnemers niet. Via de chatfunctie kun je tijdens en na afloop van de les vragen stellen om het maximale uit je workout te halen. Yogalessen die niet zweverig zijn en toegankelijk voor iedereen. Lekker anoniem, in je eigen woonkamer en toch persoonlijk!

100%YOGA | Website

100_procent_yoga_Haagse_schatten

K’dans

Een verborgen pareltje tussen het Regentessekwartier en Zeeheldenkwartier is studio K’dans. Deze studio is een typisch gevalletje van ‘klein maar fijn’, waarbij persoonlijke aandacht, creativiteit en fun centraal staan. Lekker bewegen en in shape blijven met allerlei groepslessen. Van danslessen, yoga en pilates tot een BBBB boost en stevige weekend work-out. Ook aan unieke workshops bij K’dans geen gebrek. Doe eens mee met een MELT les waarbij je met eenvoudige oefeningen chronische pijn en stijfheid te vermindert. Of vlieg het nieuwe jaar door met een Antigravity® Introductie masterclass waarbij je je lijf traint en ontspant met oefeningen in een grote hangmat.

K’dans | Van Merlenstraat 65C | Website

Kdans_Haagse_schatten

Geschreven door

Barbara van Rest