Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

3 x Lekker lokaal shoppen

De fijnste, lokale adresjes om lekker te shoppen bij drie van onze Haagse schatten. Kleine waarschuwing: betreden op eigen risico ;)

zondag 4 augustus 2019

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik weet met dat steeds wisselende weer soms van gekkigheid écht niet meer wat ik nou aan moet trekken. Je snapt: paniek alom! 😉 Om er zeker van te zijn dat jij voor ieder weertype een kekke outfit in je kast hebt hangen, deel ik vandaag drie fijne, lokale, zeer gevaarlijke (voor je portemonnee dan) shop adresjes met je. Want hé, een goede voorbereiding is immers het halve werk…

#1 Zusjes Vintage Boetiek

De Boekhorststraat is een ontdekkingsreis op zich. Een straat waarin makers, lokale initiatieven en verschillende culturen samen komen. Midden in het centrum van Den Haag, maar toch voelt deze straat wezenlijk anders aan. En daar past Zusjes Vintage Boetiek dus echt héél goed tussen. Nét even wat anders dan anders en ook nog eens harstikke duurzaam, want enkel vintage vondsten. Struin er door de rekken op zoek naar het ultieme jurkje voor de bruiloft van je vriendin, scoor er de fijnste festival outfits of toffe boots.

#2 Stijlbandiet

Voor wie net zo fan is van kleding shoppen als interieur shoppen biedt Stijlbandiet in de Fahrenheitstraat uitkomst. Wekelijks nieuwe outfits, toffe woonaccessoires en (zelf opgeknapte) meubels. En 1 x per maand hebben ze ook nog open loods, voor alles wat niet in de winkel past! Stijlbandiet is zo’n winkel waar ik eigenlijk altijd slaag. Of het nou voor een compleet nieuwe outfit, een cadeautje of iets voor in huis is. Gerund door moeder Linda en dochter Kim die jou dolgraag helpen met een dosis styling advies. Een kleine waarschuwing is dan ook op zijn plaats: betreden van deze winkel geschiedt geheel op eigen risico.

#3 Bar en Zo

Voor iedereen die lekker groen wil shoppen én voor iedereen met groene vingers: ga naar Bar en Zo. Daar vind je de mooiste vintage kleding items, toffe plantjes, vintage potten en gave meubeltjes. En ook aan lokale producten geen gebrek hier. Biertjes van Eiber, Haagse honing en als klap op de vuurpijl ook nog eens het enige fysieke verkooppunt van onze cadeaubonnen. Barro en Zoë hebben er een sport van gemaakt de mooiste items op de kop te tikken en dat zie je terug in hun heerlijk groene winkel. Enne sla ook de tuin niet over, want die staat sinds kort vol met mooie buitenplanten.

Geschreven door

Marlies van der Kolk