Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

3 x Lokale (lente) biertjes!

Het is lente! Daarom een blog met de lekkerste biertjes van onze Haagse schatten. Cheers op de lokale ondernemers!

zaterdag 21 maart 2020

Terwijl we met zijn allen druk bezig om de gekke periode waarin we nu zitten een beetje behapbaar voor onszelf te houden en positief te blijven is het vandaag, bijna zonder dat je het door hebt, LENTE geworden! Mijn lievelingsseizoen is eindelijk weer aangebroken en wat word ik daar, juist nu, ontzettend blij van! De zonnestralen die naar binnen schijnen, de vogels die uit volle borst fluiten en de narcissen, die bij iedereen voor het ultieme lentegevoel zorgen, groeien als kool uit de grond en zorgen voor vrolijke grasvelden en een geelgroene berm. Al dat alles wat ons nu extra opvrolijkt!

Met gepaste maatregels kunnen we hiervan zeker flink gaan genieten in de achtertuin, op het balkon, op het strand, in het bos of met een lentebiertje uit het keukenraam. Het is weer weekend en iedereen heeft vast wel dorst gekregen na deze eerste thuiswerkweek! Hieronder een paar tips om deze biertjes online te bestellen bij onze Haagse schatten!

Eiber Bier

Alle biertjes van Eiber zijn eigenlijk mijn favoriet, dus ik vind het maar lastig kiezen. Maar om in het lente thema te blijven: ze hebben twee heerlijke lichtere/frisse biertjes in hun assortiment. De ‘Hofblond’ en ‘Achter de duinen’ die extra lekker smaken met het zonnetje erbij. Maarre voel je vooral vrij om gewoon alle smaken te bestellen als je toch bezig bent. De webshop van Eiber gewoon open en je krijgt nu, als je minimaal 15,- besteedt, 5 euro korting op de bestelling: gratis bezorging in dat geval dus! Pak dus nu je kans en geniet. Ze komen het zelfs graag persoonlijk brengen en veilig voor de deur zetten….wat een service! Cheers!

Dorst Craft Beer Shop

Ik word gelukkig van deze winkel! Waarom? Omdat ik een ontzettende speciaalbier liefhebber ben en omdat de keuze hier intens reuze is. Je kunt hier werkelijk alle biertjes halen die je nog niet kende, uit veel diverse provincies of zelfs andere landen. Bij deze Haagse schat lopen we nu niet meer even naar binnen om een heel proeverijtje te shoppen voor het weekend, maar kun je godzijdank al deze heerlijke dorstlessers via de webshop bestellen. Wat een uitvinding toch!

Kloosterbrouwerij Haagsche Broeder

Biertjes uit het Klooster drinken? Ja dat kan gewoon! Leuk hè? Ook het klooster heeft haar kloosterwinkel Monastic Store, aan de Oude Molstraat, tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze hebben vandaag een fantastische ‘aan huis actie’: tussen 14.00 en 16.00 uur is de winkel (alleen op zaterdag) eventjes voor ons open om de lekkerste bieren van kloosterbrouwerij Haagsche Broeder in te slaan. Probeer de ‘Prior’, één van mijn absolute favorieten, zeker nu het lente is. En het fijne is, ze verkopen flessen van 70 cl. dus bijschenken is geen enkel probleem. Proost!

#SCHATTENINACTIE

De creatieve initiatieven van onze lokale Haagse ondernemers schieten als paddestoelen uit de grond. En daar zijn we trots op, super trots! Om al onze Haagse schatten een hart onder de riem te steken, helpen we ze om hun initiatieven met zoveel mogelijk mensen te delen. Draag je ook je steentje bij? Spread the word en deel lokale initiatieven via #schatteninactie!

En kies juíst nu voor de kleine ondernemer daar waar het kan!
Proost op onze gezondheid en op alle mensen die nu zo extra hard werken!

Geschreven door

Babet van Pinxteren