Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

3 X Verrassende Haagse borrelspots

Deze donkere dagen vragen simpelweg om fijne borrelspots toch? Wij sommen in deze blog daarom 3 verrassende, unieke Haagse plekjes voor je op.

woensdag 15 november 2017

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij mij leidt dit donkere weer tot ernstige borrelbehoeftes. Openhaardje, goede rode wijn, knusse tentjes, fijn gezelschap. Dat laatste heb je natuurlijk alleen zelf in de hand, maar de ingrediënten voor heerlijk herfstige borrels bij bijzondere locaties geef ik je bij deze op een presenteerblaadje. Waar komen we jou tegen tijdens deze donkere dagen?

#1 BITES & STORIES

Ik start meteen met een wel heel bijzondere: de wine & dine tour van Bites & Stories, één van onze eerste Haagse schatten. Eigenaresse Kerensa is net als wij dol op wijn èn op Den Haag. En dat resulteerde in het toffe concept van deze tour. Terwijl je al wandelend bijzondere verhalen hoort over Den Haag, bezoek je ondertussen 4 fijne wijnbarretjes en restaurants waar heerlijke wijnen en bijpassende gerechtjes geserveerd worden. De passievolle ondernemers vertellen over hun zaak, jij proeft, geniet en gaat met een vol buikje en tips voor nog meer wine and dine opties tevreden weer naar huis. Beloofd!

#2 DE KADE

Bij De Kade aan de Avenue Culinaire kun je niet alleen heerlijk eten, nee het is ook een ideale borrelplek. Plof er op de bovenverdieping neer in de lounge, een knusse ruimte die aandoet als huiskamer. Een heerlijke plek om je zondagmiddag door te brengen! Bestel één van de heerlijke wijnen, een feestelijke cocktail, de lekkerste Spaanse hammetjes. En heb je daarna geen zin meer om te koken? Blijf dan vooral hangen voor de befaamde: ‘Beer, Burgers en Fries’ avond. Iedere zondag voor een tientje. Prima deal als je het mij vraagt!

#3 ALOHA SURF

Alle 365 dagen van het jaar geopend en welk seizoen het ook is, bij Aloha Surf in Scheveningen is het altijd goed vertoeven. Bij Aloha valt er namelijk altijd wel iets te beleven: een tof evenementje, kids kampen of surflessen voor ouders en kinderen. Aloha bruist én heeft ook nog eens een heel goede keuken, lekkere wijnen en biertjes. Een fijne dynamische plek om te genieten van je borrel dus. Oh enne: zondag de 26e vieren ze er Sinterklaas!

Proost, op een heerlijke herfst!

Geschreven door

Marlies van der Kolk