Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

3 x Zomerse dorstlessers

Tropische temperaturen vragen om zomerse dorstlessers. Wij selecteerden de allerlekkerste en meest verkoelende drankjes voor je!

dinsdag 3 juli 2018

Worden jullie ook zo ontzettend blij van deze fijne zomerse temperaturen? Blij én dorstig word ik ervan!
Om ervoor te zorgen dat we met z’n allen wel goed genoeg blijven drinken, zet ik daarom de allerlekkerste dorstlessers voor je op een rij:

#1 ACHTER DE DUINEN

Achter De Duinen is een speciaalbier van de Haagse schat Eiber Bier. Het bier is een American Wheat Ale: Een Amerikaanse variant van witbier met een stevige en fruitige smaak. Echt een lekker zomers biertje!

Je koopt dit biertje in de webshop van EIBER zelf, maar ook bij Bar en Zo en Dorst Craft Beer Shop, of drinkt ‘m op het fijne terras van De Kade.
Enne meestal wordt ‘ie trouwens ook geschonken bij Le Marie Marché. Salut!

#2 ICED MATHCA LATTE BIJ HUG THE TEA

De absolute bestseller op dit moment bij Hug the Tea: de iced Matcha Latte. Een enorm goede en gezonde dorstlesser tijdens deze tropische dagen.
De zussen maken er met liefde eentje voor je klaar in hun knusse teabar in de Oude Molstraat. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Ze hebben het recept met ons gedeeld: https://hugthetea.com/blog-29-hoe-maak-je-een-iced-matcha-latte/. Ook voor een groene ijsthee en een Matcha smoothie draaien deze meiden hun hand trouwens niet om, dus laat die beloofde energy boost maar komen!

#3 OP DE (ICE) COFFEE BIJCLARENCE

Ice, Ice baby. Koffie met ijs wel te verstaan. En waar drinken wij die het allerliefst? BijClarence in de Piet Heinstraat. Omdat ieder bakkie daar simpelweg met liefde bereid wordt. Plof er neer in de rustige tuin, of op het terrasje aan de voorkant en geniet van jouw koele koffieshot! Niet zo’n koffieliefhebber? Ga dan voor één van de verfrissende homemade lemonades, al net zo lekker!

Geschreven door

Marlies van der Kolk