Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

3 X Zonnigste Haagse terrassen

Er is warm weer op komst! Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid bent, zet ik de 5 meest zonnige Haagse terrassen op een rij!

dinsdag 17 april 2018

Het kan je haast niet ontgaan zijn: de weergoden zijn ons de komende dagen heel gunstig gezind! De hoogste tijd dus om je melkflessen bloot te stellen aan de eerste zonnestralen, je zonnebril af te stoffen en zonnebrand groot in te slaan. Om ervoor te zorgen dat jij extreem goed voorbereid bent, zet ik voor jou de 3 meest zonnige Haagse schatten terrassen op een rijtje!

Juni Café in het Nutshuis

De Nutstuin is een nog onontdekte parel in het centrum van Den Haag. En in die Nutstuin, direct achter het statige Nutshuis, vind je Juni Café. Een ultieme, groene plek om even lekker te onthaasten, te genieten van heerlijk en eerlijk eten en een terras dat zich uitstrekt door de gehele tuin. Simpelweg genieten dus.

De Kade

Je waant je op vakantie als je neerploft op het terras van Restaurant De Kade aan de ‘Avenue Culinaire’, ofwel de Bierkade. Voorbij komende rondvaartbootjes, lokale hapjes, een koud Eiber biertje of lekker bakkie van Roast Factory, vriendelijke bediening en je kunt er al vroeg genieten van het zonnetje!

Capriole Café

Ben je op zoek naar een echt uniek plekje? Dan raad ik je het terras van Capriole Café aan. Verscholen aan de kade van een bijzonder stukje Den Haag, het industriële Binckhorst. Een schitterend terras gelegen aan een klein haventje, een stoer pand, een toffe inrichting en een heel fijne menukaart. Geloof me: daar fiets je graag een stukje voor (10 minuutjes vanuit het centrum)!

Op welk fijne terras geniet jij komende dagen van dat heerlijke zonnetje?! Enne: ben jij een gelukkige eigenaar van onze Haagse schatten cadeaubon? Die lever je natuurlijk bij al deze 3 fijne Haagse hotspots in.

Geschreven door

Marlies van der Kolk