Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

3 x Zweet in je bilnaad

In deze blog 3 toffe sportlessen van Hidden Gym op een rij. Lekker zweten, maar vooral heel veel fun! Met wie pik jij een lesje mee?

dinsdag 2 april 2019

Tja. Excuus voor mijn taalgebruik, maar even eerlijk: ik heb wel direct je aandacht. En da’s maar goed ook want nu dat gelukt is, kan ik je meteen gerust stellen. Want niks geen saaie, standaard sportlessen die ik je aan wil smeren. Nee, in deze blog heb ik drie heel toffe lessen van Hidden Gym voor jou op een rijtje gezet. Lekker zweten, maar vooral heel – veel – fun! Met wie pik jij een lesje mee?

Beer Belly Yoga

De eerste les staat donderdagavond 11 april op het programma. Beer Belly Yoga it is! Jawel, eerst push je jezelf tot de limit om van dat groeiende bierbuikje af te komen en daarna proost je met elkaar op de geleverde prestaties met een ijskoud biertje. Ik bedoel, het moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk! Locatie, hoe kan het ook anders, is bierbrouwerij De Prael.

Yoga Meets Culture

Houd je niet zo van bier, maar wel van musea? Dan mag jij de ‘Yoga meets culture‘ les in het Escher Museum niet missen! Start jij je weekend op zaterdagochtend 11 mei met een yoga matje onder je arm en je chille outfit aan tussen de kunstwerken en optische illusies van dit museum? Zo’n kunstwerk ziet er toch nét wat anders uit vanuit de ‘down facing dog’ positie. Na de les mag je trouwens nog even rustig rond wandelen in het museum. Ik meld me vast aan!

Glow Dance Workshop

Last but definitely not least: de Glow Dance workshop in het The Hague Beach Stadium op vrijdagavond 17 mei! Dit wordt gegarandeerd een feestje! Breng je (liefst niet al te nieuwe) witte shirtje mee, zodat de ‘glow in the dark’ verf goed zijn werk kan doen. En maak je in de heuse ‘glow yourself up area’ (en nee die term heb ik niet zelf verzonnen) helemaal klaar voor een intensieve en spetterende dance workout. Nog niet uitgedanst? Dan ga je toch gewoon nog even door op de afterparty?!

Tja, het lijkt me duidelijk. Het is in dit geval niet de vraag óf je mee gaat doen, maar welke les(sen) jij gaat volgen!

Geschreven door

Marlies van der Kolk