Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

365 dagen zomer bij strandpaviljoen Aloha

Wie wordt er niet blij van? Het strand. Het hele jaar door. Maak kennis met Aloha Surf. Surfen, shoppen en een heerlijk restaurant.

maandag 11 september 2017

Dat wij gek zijn op de Haagse kust is al lang geen geheim meer. We brengen het liefst zoveel mogelijk dagen door met onze voeten in het zand en onze haren in de wind. En daar hoeft het heus niet altijd mooi weer voor te zijn! Lees in deze blog alles over onze Haagse schat Strandpaviljoen Aloha, een superfijne plek waar je het hele jaar door kunt genieten van het Scheveningse strand.

Surfen en Aloha zijn onlosmakelijk verbonden. En hoewel ze dat inmiddels al een paar jaar doen vanaf deze permanente plek, hebben ze een enorme weg af moeten leggen om hier te komen. Ooit begonnen als surfschool bij andere strandpaviljoens, zelfs een jaartje lesgegeven vanuit een Volkswagen busje, een nauwe samenwerking met voormalig surfdorp F.A.S.T., maar sinds een paar jaar dan toch eindelijk deze fijne vaste plek aan het Haagse sportstrand. Een stukje Scheveningen dat bruist. Watersporten, skaten, de evenementen in het Beach Stadium, een fitplaats. De sportieve vibes komen je direct tegemoet!

Strandpaviljoen Aloha. Een strandpaviljoen waar kwaliteit en intimiteit centraal staan. Waar de producten lokaal worden ingekocht en waar alles draait om eten, surfen en shoppen. En lekker eten kun je er! Waar mogelijk wordt er biologisch gekookt, ook voor vegetariërs en veganisten is er voldoende keuze en wij zijn groot fan van het ‘bouw je eigen burger’ concept! Je chillt er bij goed weer buiten op het terras, neemt er je eerste surfles, koopt er je nieuwe outfit of ploft binnen neer op de mooie Chesterfield bank. Oh, en had ik al gezegd dat ze zelfs een eigen kledinglijn hebben? Zo’n kek Aloha shirtje mag natuurlijk niet ontbreken in je garderobe! 😉

De sfeer die bij Aloha heerst, is lastig te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen: Ik voel me er thuis. Het is er ongedwongen. De mensen zijn er positief en energiek. Het is zo’n plek waar je uren later beseft dat je eigenlijk maar even één drankje zou doen.

Nu het voelt alsof de herfst al is ingezet, is het niet geheel onbelangrijk om te melden dat Aloha ook in de herfst en winter open is. Dat betekent dat je hier na een frisse winterse wandeling over het strand terecht kunt voor een verwarmend glühweintje of warme choco met slagroom. Een plek waar je dus het hele jaar van kunt genieten en waar naast de surflessen tal van evenementjes worden georganiseerd. Thema avonden, BBQ buffetten, kids kampen, yoga sessies. Aloha bruist!

Geschreven door

Marlies van der Kolk