Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

4 x #stayathome bakkies

Ga jij voor een koffie to go, of bestel je toch liever online? Geniet ook in je thuiskantoor van een lekker Haagse bakkie!

woensdag 1 april 2020

Wat is het toch een wereld van verschil. Een aantal weken geleden konden we niet wachten tot de lente weer zou beginnen, om massaal met z’n allen naar buiten te gaan. Doen waar we zo van houden en waar we goed in zijn. Terrasjes pakken, struinen door de mooiste straatjes van Den Haag en uitgebreide strandwandelingen maken in de zon.

En nu… is het toch verstandiger om nóg langer binnen te blijven. Wat mis ik al die lekkere koffietjes bij mijn favoriete Haagse schatten. Gelukkig kun je bij veel van hen ook je favoriete koffie (en thee) voor thuis bestellen. Zo kun je ook in je thuiskantoor nog van een lekker Haagse bakkie genieten én steun je onze lokale ondernemers. Lees hier mijn favorieten!

#1 Capriole Café

Ons pareltje in de Binckhorst is helaas gesloten, maar achter de gesloten deuren wordt nog hard gewerkt. Daar draait de koffiebrander overuren om jou van de lekkerste variaties koffie te kunnen voorzien. Via hun webshop koffie.nl kun je jouw koffiebonen voor thuis bestellen. En heb je thuis geen koffiemolen, niet getreurd. Met liefde malen ze de koffiebonen voor je.

#2 Roast Factory

Nog een van onze favorieten, waar je ook nu gewoon heerlijke koffie voor thuis kunt bestellen. De eigenwijze koffiebonen van Roast Factory! Bestel je nu je koffie daar, dan krijg je er ook nog eens een mega kick coole Roast Factory tote bag bij cadeau! Voor als je straks weer de stad in kan.

#3 Kali Tengah

Bij deze schat kun je niet alleen terecht voor diverse soorten koffie, maar hier bestel je ook nog eens de allerlekkerste thee. Oh, en als je dan toch online aan het bestellenbent. Ze hebben ook chocolade! Win-win situatie, al zeg ik het zelf.

#4 Hug the Tea

Oke, geen koffiebonen misschien, maar wel overheerlijke & gezonde matcha tea! Met zorg geselecteerd door de zusjes, en vol met antioxidanten. Dat hebben we nodig in deze tijd! En.. met de speciale code haagseschat15 krijgt iedereen 15% korting op alles in de webshop! Ook op de niet matcha theetjes.

Jullie zien het, ook thuis is het genieten geblazen dankzij deze lokale koffie- en theespecialisten. Doe voorzichtig en blijf gezond lieve Hagenezen!

Geschreven door

Daisy Mostert