Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

5 x De leukste kaartjes

Iemand een glimlach op zijn gezicht toveren? Stuur een kaartje! Bij deze Haagse schatten vind jij de leukste kaartjes voor elk moment!

dinsdag 5 mei 2020

Als je mensen vraagt om mij (Daisy) te omschrijven, hoor je meestal als eerste dat ik attent ben. Kaartjes sturen, kaartjes maken, maar ook kaartjes krijgen, ik ben er gek op! Zeker in tijden als deze, waarbij je elkaar niet zo vaak kunt zien en knuffelen als je eigenlijk zou willen, dan kan een kaartje veel goeds doen. Gewoon even iemand laten weten dat je aan diegene denkt. Kleine moeite, maar zoveel waard! Bij deze Haagse schatten koop jij jouw kaartjes om even een dosis liefde per post te versturen!

Nook Gallery The Hague
Ben je op zoek naar een uniek en bijzonder kaartje? Dan kan ik je aanraden om een kijkje te nemen bij Nook Gallery. Hier verkoopt Cila artistieke kaartjes, voor verschillende gelegenheden. En als je er toch bent, kun je gelijk even spieken naar de toffe kunst die ze daar hebben hangen! Vanwege de Corona-maatregelen hanteren ze aangepaste openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Op dinsdag en zondag alleen op afspraak.

Pepita d’Oro Atelier
I have a confession to make.. Ik was dus nog niet eerder binnen geweest bij deze Haagse schat. Shame on me! Maar dat is dus het leukste van dit soort blogs schrijven. Ook ik ontdek steeds opnieuw weer leuke dingen. Zo ook Pepita d’Oro Atelier. Zó leuk en verleidelijk is deze winkel! Allemaal prachtige zelfgemaakte sieraden door Rose. Oh en dus kaartjes, wat je wellicht niet verwacht bij een atelier. Kaartjes om iemand een hart onder de riem te steken, of bijvoorbeeld voor de liefste moeder of oma (als je nog geen cadeautje voor Moederdag hebt, kun je hier zeker slagen!). Meer over Rose en haar Pepita d’Oro lees je hier.

Little Green Shop (Bar en Zo)
Bij Little Green Shop verkopen ze van drie verschillende ontwerpers, de meest prachtige kaartjes. Ze zijn voornamelijk ‘groen’ getint, met afdrukken van plantjes, bloemen en andere natuurlijke printjes. De ontwerpen van Charlotte Gramberg hebben zelf echte droogplantjes op de kaart. Wie stuur jij een van deze fleurige kaartjes? Ze zijn te koop in de winkel aan de Prins Hendrikstraat.

Stijlbandiet
In een eerdere blog schrijft Barbara al dat het gevaarlijk is om hier naar binnen te stappen, omdat het zo leuk is. Ook bij deze Haagse schat kwam ik voor het eerst binnen, en ik wist direct waar ze het over had! Jeetje, naast leuke kleding, verkopen ze ook sieraden, interieur items, kaarsen, zeepjes, meubels en dus kaartjes! Je vindt ze er in allerlei soorten, van zwart/wit tot gekleurd, van simpel tot druk, voor elke gelegenheid wel een kaartje. Stijlbandiet aan de Fahrenheitstraat; betreden op eigen risico. Je bent gewaarschuwd!

Dea•Salt
En…. vol trots mag ik vertellen dat ik sinds kort ook mijn eigen kaartjes verkoop! Een wens die al lang op mijn lijstje stond, maar waarbij ik altijd wel de gebruikelijk beren op de weg zag. Maar nu: gewoon gedaan! En wat ben ik er trots op! Ze zijn eenvoudig, maar wel heel fijn en gezellig. Juist in deze tijden, zijn deze kaartjes perfect om mensen een flinke dosis brievenbusknuffels te geven! Ze zijn te koop via mijn Instagram account @DeaSalt, maar ook bij Haagse schatten Pepita d’Oro Atelier, Nook Art Gallery & Store en (hopelijk weer soon to be Haagse schat) Magasin Horaz!

Geschreven door

Daisy Mostert