Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De leukste zomervakantietips met kids

De zomervakantie is in volle gang. Met deze tips komen jullie je staycation makkelijk door. Van uitjes voor het hele gezin tot surfcamps voor de kids!

vrijdag 31 juli 2020

De zomervakantie is inmiddels in volle gang, na dit super gekke corona schooljaar. Pubers die elke dag thuis kwamen te zitten en ouders die opeens de rol van juf of meester moesten overnemen. Hopelijk zijn alle verhoudingen binnen het gezin weer een beetje hersteld. Zo niet, dan gaan deze vakantietips jullie helpen tijdens de staycation! Van uitjes voor het hele gezin tot surfcamps voor de kids. Zodat jij je weer even kan terugtrekken in die luie stoel met een lekker boek. Zo slecht is die staycation nog niet.

#1. Surfkamp op Scheveningen, voor de kids

Niks lekkerders voor de kids dan met dit mooie weer de hele dag bezig te zijn op het strand en in de zee. Zowel The Shore als Aloha organiseren ook deze zomer weer, de alom bekende surfcamps! Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat worden de kids vermaakt met verschillende activiteiten en krijgen ze ook nog eens heerlijk eten voorgeschoteld. Het perfecte moment voor jou om neer te ploffen op je handdoek of strandstoel, met een goed boek en een heerlijk drankje erbij.

#2. ‘De food-tour spel editie’ van Bites & Stories, voor het hele gezin!

Het perfecte uitje voor het hele gezin om met elkaar Den Haag nog beter te leren kennen. Al puzzelend ga je op ontdekking en kom je langs verschillende lokale ondernemers. Je leert de verborgen plekjes van Den Haag kennen en hoort nieuwe bijzondere verhalen. Daarnaast geniet je samen van de lekkerste hapjes die op verschillende plekken worden geserveerd. Ideaal om als gezin lekker nader tot elkaar te komen!

#3. Opruimen, knutselen en skaten op het strand bij TrashUre Hunt

Ook dit jaar gaat TrashUre Hunt 95 dagen lang elke dag het strand opruimen van Scheveningen. En jullie kunnen daarbij helpen! Om dit opruimen nog wat leuker te maken, organiseren ze een boel leuke activiteiten voor jullie staycation! Elke woensdagmiddag is er Trash&Skate, samen opruimen om vervolgens ook nog te leren skaten. Daarnaast kun je op woensdag ook meedoen aan de Knutselgekte. Samen knutselen bij het TrashUre Station met het bruikbare afval, wat afgelopen maanden is gevonden. Knutselen is nog nooit zo duurzaam geweest! Dit is super geschikt als familie-uitje, maar je mag natuurlijk ook de kids even achterlaten bij het TrashUre Station om vervolgens zelf lekker te wandelen over het strand. Vergeet geen tasje mee te nemen om de afvalschatten die je vindt op het strand weer in te kunnen leveren bij TrashUre Hunt.

 

Geniet van jullie staycation met elkaar! En vergeet je Haagse Schatten cadeaubon niet mee te nemen en in te wisselen;)

p.s. Deze fijne foto is gemaakt door: Rachel Ecclestone

Geschreven door

Renee Dekkers