Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

5 X Lekkerste afhaaldiners

Nu je nog even moet wachten om in je favo restaurant plaats te nemen, helpen we je graag aan 5 tips voor de lekkerste lokale afhaaldiners!

woensdag 13 mei 2020

Inmiddels zitten we alweer twee maanden thuis, hebben we de meeste blijf-thuis-trucs wel door, zijn alle bezorgers van Deliveroo al aan je deur geweest of heb je alle kookboeken doorgespit en de lekkerste home made gerechten allemaal uitgeprobeerd. Begint de sleur er een beetje in te komen en mis je het tochtje naar je geliefde restaurant? Bestel bij je favoriete plekkie of juist een waar je het bestaan nog niet vanaf wist. Pak de fiets of de benenwagen en steek onze horecatoppers in real life een hart onder de riem. Een praatje maken doet de mens goed, nietwaar? Hieronder vijf fijne tips voor een heel smakelijk diner om af te halen, op 1,5 meter afstand natuurlijk.

Café LOFT
Een tochtje naar LOFT is een welkome verrassing bij aankomst. Een prachtige kerk in het groen waar ze ook nog goddelijk eten en drinken voor je maken. Het menu bekijk je hier en ik beloof je, je gaat er op voorhand al van watertanden. Bestel een heerlijke maaltijdsalade of een verse pizza door even te bellen met 070-2253569, dan staat je bestelling voor klaar als je aankomt. Dorst gekregen van je tochtje? Bestel er dan nog een lekkere cocktail bij om het feest compleet te maken. Eet smakelijk!

Capriole Café
Er gebeuren mooie dingen in de Fokkerhaven. Bij Capriole Café kun je als een soort drive-trough lekkere taartjes en koffie (bonen) bestellen om mee te nemen. En ze verzorgen in het weekend heerlijke diners om op te halen; een lekker driegangenmenu of een tweegangenmenu voor de kleintjes. Cocktail fan? Zoek er maar eentje uit voor bij het diner! Als special hebben ze deze week een koffiecocktail gelanceerd, hoe lekker is dat?! Bestel vooraf via de website een diner voor thuis en kom het zaterdag of zondag tussen 12:00 en 17:00 ophalen. Dat wordt genieten!

Café Juni
Wel eens geweest? Dan is dit het moment om daar een uitje van te maken en jezelf te verrassen met een kijkje in de mooie rustige binnentuin. Juni maakt heerlijke wisselende gerechten voor een leuk prijsje. Geen dag is hetzelfde en de gerechten zien er heerlijk uit. Bestel via de webshop van maandag t/m vrijdag of kom gezellig langs om wat lekkers uit te zoeken. Ophalen kan tussen 9.30 en 15:00 uur. Smullen maar!

Bistro Jules
Tover je eigen huis om tot knusse Franse Bistro met Zwitserse twist. Iedere zaterdag haal je bij Bistro Jules een overheerlijk driegangenmenu voor € 25,- euro af. Het menu wisselt elke week, dus houd de website en social media kanalen goed in de gaten. Het menu bestaat deze week o.a. uit een heerlijke salade niçoise, dorade en tante au abricot. Loopt het water je al in de mond? Stuur dan een mail aan info@cafebistrojules.nl en haal je bestelling zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur bij ze op.

De Sushimeisjes
Omamirol , bonito maki…. alleen die namen daar krijg ik al spontaan trek van! Sushi afhalen is er zeker eentje om in je quarantaine tijd af te vinken, vind ik. Bij de Sushimeisjes rollen ze de lekkerste verse sushi voor je en daarna is het ronduit smullen. Kijk op hun website om je feestmaal samen te stellen: ze hebben ook goddelijke stay-at-home menu’s voor twee. Super toch? Go go go!

Kies jouw afhaaldiner, maak een praatje met deze leuke ondernemers en ga thuis lekker van deze avondmaaltijden genieten! Eet smakelijk!

Geschreven door

Babet van Pinxteren