Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 X Leukste (schoen) cadeautjes voor volwassenen

Zaterdag is het dan eindelijk zover: de Sint maakt zijn intrede! Wij tippen je alvast de beste lokale shoppingtips bij onze #haagseschatten!

dinsdag 13 november 2018

Het kan je haast niet ontgaan zijn, de pepernoten liggen al maanden in de schappen, kinderen worden ietwat onrustig en de Haagse ondernemers bereiden zich weer voor. Aanstaande zaterdag is Sinterklaas in Den Haag! En dat betekent dat je ook weer op pad mag voor de allerleukste schoencadeautjes. Natuurlijk shop je die bij lokale ondernemers zoals onze Haagse schatten. En om je een beetje op weg te helpen zetten we de 5 leukste en betaalbare schoencadeautjes voor volwassenen voor je op een rij!

#1 OF JE BIER LUST

Het lekkere Haagse Eiber bier dat kennen jullie waarschijnlijk al. Maar wist je dat zij samen met Haagse Harde een heerlijke droge worst op de markt hebben gebracht met bier erin? De gedroogde worsten worden gemaakt met biologisch varkensvlees en met ingrediënten die zo lokaal mogelijk zijn. Echt lekker, ook voor naast het bier! Verkrijgbaar via de webshop van Eiber.

#2 GROENE SCHOEN

Voor iedereen met groene vingers, of eigenlijk voor diegene die ze volgens jou moet krijgen is een plant van Filya indoor garden een echte aanrader. Je koopt er de mooiste planten voor een klein prijsje. Wel wat extra water geven als je hem een nachtje voor de verwarming zet 😉

#3 THEELEUTEN

Cadeautje nodig voor een echte theeleut? Loop dan binnen bij Hug the Tea voor mooie Japanse theeën, waaronder dé hit van het moment: matcha thee. Of stap eens binnen bij Kali Tengah in de Weimarstraat voor eveneens bijzondere theetjes, maar ook hele goede koffiebonen. Een mooie, uitgebreide winkel, met goede producten en meteen een prima tussenstop voor een heerlijk bakkie tijdens je shopsessie.

#4 LICHTJES

Nu de dagen weer donkerder worden is er niets fijner dan je hele huis vol te zetten met kaarsen. En van mooie kaarsenhouders heb je nou eenmaal nooit genoeg. De meest unieke kandelaars en waxinelichthouders vind je zeker weten bij vintage shop Sprinkel + Hop. Enige gevaar als je deze winkel binnen stapt, is dat je er niet alleen met een schoencadeautje voor een ander vertrekt.

#5 BIERLIEFHEBBER

Dit cadeau past precies in een schoen en hiermee zit je sowieso bij het merendeel van de mannen goed. Want wie maak je nou niet blij met een speciaal biertje van Dorst Craft Beershop? Eigenaar Jamie helpt je graag om het biertje goed af te stemmen op diegene aan wie je het geeft!

Kun je niet kiezen tussen al dit leuks? Dan geef je toch gewoon een Haagse schatten cadeaubon met als tip dat ze de bon bij al deze bijzondere lokale ondernemers kunnen inleveren!

Geschreven door

Marlies van der Kolk