Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 X lokaal kerstpakket

De leukste kerstpakketten koop je bij onze Haagse schatten. Super persoonlijk en lekker lokaal. Bekijk onze 5 favoriete Haagse pakketjes!

donderdag 16 december 2021

We tellen natuurlijk allemaal de dagen af naar de kerstvakantie. Hoewel veel kerstborrels misschien niet door gaan, staat er natuurlijk wel voor iedereen zo’n fijn kerstpakket klaar. Het is toch altijd weer een verrassing wat daarin zit en niet iedere werkgever is er even goed in. Zo kreeg ik (Anouk) een keer een boek waarin het bedrijf waar ik werkte, had laten vastleggen hoe het hen de afgelopen 75 jaar was vergaan. Een soort reclame voor zichzelf. Ik heb vriendelijk bedankt en het boek op kantoor laten liggen. Gelukkig is mijn huidige baas mega goed in het uitzoeken van het perfecte kerstpakket. Ze weet precies wat ik wil hebben en ik word stierlijk verwend. Dat is een van de leuke delen van ZZP-er zijn 😉 De leukste opties staan hieronder op een rij, ik hoef alleen nog maar te kiezen!

#1 Buitenontbijtjes

Voor een ontbijtje buiten is het nu wel een beetje koud, maar gelukkig hoeven we de huisgemaakte lekkerheden van Aafke niet te missen tot het voorjaar. Ze heeft kerstpakketten die je helemaal zelf kan samenstellen of kies een bedrag en dat doet Aafke dat voor jou! Dus rol je kleedje of je in je kerstpakket gekregen rollstoell uit onder de kerstboom en geniet van granola, de lekkerste pindakaas, jam, koekjes en nog veel meer. Wist je dat je deze pakketten kunt uitbreiden met onze Haagse Schatten cadeaubon of de Haagse Schatten To Go beker? Op de website van Buitenontbijtjed kan je alle soorten pakketten vinden, de verschillende opties en lees hoe je dit fantastische kerstpakket kan bestellen.

#2 Stijlbandiet

Wie liever niet voor eten, maar juist voor wat leuke accessoires gaat, die kan het beste bij Stijlbandiet langsgaan. Ook daar weten ze hoe je een goed pakket samenstelt. Alleen al van de foto’s op de Instagram word je hebberig! Ook hier kan je kiezen of je zelf een pakketje samenstelt of dat je het gewoon lekker door de dames laat doen. Voor een klein prijsje heb je al een leuke mand met heerlijke hebbedingetjes zoals kaarsen en een geurende handlotion (die kunnen we na al dat wassen prima gebruiken). Loop even bij ze langs en stel je pakketje samen of wijs gewoon aan welke jij wil!

#3 Haags Hoog Kerstpakket

Als je een werkplek deelt met een paar geweldige Haagse ondernemers, dan is een heerlijk kerstpakket makkelijk samengesteld. Samen met onze schatten Roast Factory, Eiber bier en The Chocolate Shop hebben wij dan dus ook een goed gevulde doos voor jullie, met koffie en chocola, bier en worst en een Haagse Schatten cadeaubon. Je kan hem laten verzenden, maar je kan hem natuurlijk ook op komen halen en dan even komen buurten bij onze heerlijke werkplek! Hier bestel je deze kerstbox.

#4 The Hague Gift

Lokaler dan lokaal wordt het niet met het luxe kerstpakket van The Hague Gift. Ook hierin is de keuze reuze! Zo heb je een lokale christmasbox, die je nog een beetje lokaler kan maken met onze Haagse Schatten cadeaubon. Of kies voor de breakfastbox, met heerlijke ontbijtproducten uit ‘t Haagse. Niet zo’n ochtendmens dan is er gelukkig ook nog The Local Christmas Cocktailbox! Naast boxen, zijn er ook nog verschillende kersttassen en ook nog een heerlijk rondje Haagse Koffie, deze is natuurlijk pas helemaal compleet met de Haagse Schatten To Go beker. Surf snel naar de website om jouw favoriete lokale kerstpakket uit te kiezen. Een perfect als cadeautje voor iedereen, zeker weten dat je hier punten mee scoort.

#5 Haagse Schatten cadeaubon

Natuurlijk mag deze niet in het lijstje ontbreken. Hét cadeau voor als je iemand zelf wil laten kiezen. Met onze Haagse schatten cadeaubon stuur je iemand op ontdekkingsreis door onze mooie stad. Hup, van de gebaande paden, nieuwe ontdekkingen doen en je laten verrassen door al die passievolle, unieke, lokale ondernemers. De cadeaubon kan worden ingeleverd bij alle 60 Haagse schatten die op onze website kunt vinden

Wij wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen. Geniet van gezellige dagen met een boel lekker eten, je favoriete gezelschap en een berg lokale cadeautjes!

Geschreven door

Anouk van Schie