Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

5 x Onthaasten in Den Haag

Altijd maar aan het rennen, haasten en vliegen? Gun jezelf eens een dagje alleen maar verwennerij in Den Haag. Het is tijd voor jezelf!

woensdag 13 november 2019

Rennen, vliegen, haasten en geen momentje voor jezelf. Wie herkent zich hierin? Tijd om daar eens wat aan te doen! Een hele dag, die in het teken staat van jou! Een groot kruis in je agenda, eventuele kids naar school/opvang/opa en oma of gewoon een extra papadag inlassen. Jij gaat vandaag weer even jij worden! Lees mijn 5 tips om binnen 24 uur weer lekker in je wintervel te zitten.

#1 Koffie

Begin je dag met een koffietje en ontbijtje in jouw favoriete koffietent. Even rustig beginnen, tijdschrift of een boekje erbij. Enige waar jij aan hoeft te denken is wat je wil dat deze dag jou gaat brengen. Mijn favorieten? BijClarence, SamSam en Eef.

#2 Shoppen

Wie wordt daar nu niet vrolijk van. Jezelf even letterlijk in een nieuw jasje hijsen. Bij Haagse schatten Zusjes Vintage Boetiek en de Stijlbandiet kun je even helemaal los gaan! Unieke (tweedehands) vondsten en de tofste hippe items. Vergeet niet, het is jouw dag. Alles mag en niks moet!

#3 Kapper

Bij een nieuw gescoorde outfit (of twee), mag een fris kapsel eigenlijk niet ontbreken! Bij Haagsche Kopjes kun je heerlijk ontspannen, terwijl de beste kappers jouw haar even lekker onder handen nemen. Na een warm theetje loop je heerlijk ontspannen én met een mooie nieuwe coupe de deur uit.

#4 Beauty

Een uitgebreide beauty behandeling mag natuurlijk niet ontbreken in jouw dagje onthaasten en verwennerij. Een bezoekje aan PureSan staat garant voor maximale ontspanning, persoonlijke aandacht en luxe. Laat je door Sandra in de watten leggen met een heerlijke facial en kom weer helemaal bij.

#5 Sushi

Na zo’n dag heb je natuurlijk helemaal geen zin om nog in de keuken te staan. Misschien maakt manlief jouw dag compleet en staat er een heerlijk diner voor je klaar als je thuiskomt. Een ander fijn alternatief: sushi eten bij De Sushimeisjes. Op maandag, dinsdag en woensdag is dat ook nog eens voordelig, want dan serveren ze in beide restaurants een 2-persoons menu voor 30 euro en een 4-persoons menu voor 60 euro. Lekker wijntje erbij en jouw dag van volledige ontspanning is volmaakt!

Geniet van deze dag! Oh enne, mooi bijkomend voordeel: je kunt bij alle bovengenoemde schatten, jouw Haagse schatten cadeaubon inleveren!

Geschreven door

Daisy Mostert