Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 x Opwarmen in Den Haag

Kou in je lijf door winterse temperaturen? Wij hebben de fijnste plekjes om op te warmen in Den Haag voor je op een rijtje gezet!

zondag 22 december 2019

Met de winterse temperaturen is er niks lekkerder dan na een lange wandeling of een dag cadeautjes shoppen een warm cafeetje in te duiken en daar, opgekruld in een stoel, een heerlijke kop thee, koffie of warme chocolademelk te drinken en even lekker bij te komen. Wij hebben te fijnste plekjes om op te warmen voor je op een rijtje gezet!

#1 Boulderhal de Campus

Boulderhal de Campus. Niet de eerste plek waar je aan denkt voor een verwarmend drankje, en daarom extra leuk om te ontdekken! Op deze verscholen plek op de Kerketuinenweg warm je eerst op door te boulderen (lees: klimmen) en daarna plof je neer in een van de lekkere chesterfields voor een lekker Haags bakkie. Echt een plek om ontdekt te worden!

#2 Confetti

Een goede warme chocolademelk is pas echt af met een grote dot slagroom én mini marshmallows. Dat snappen ze bij Confetti maar al te goed! Dus kruip er lekker op de bank onder een geleende deken en geniet van dit kopje vol plezier. Nog een aanrader: hun warme melk met maltezers en honing is ook echt god-de-lijk.

#3 Aloha

Hoewel de meeste strandtenten in oktober al zijn afgebroken, kan je na een heerlijke uitwaaisessie op het strand toch nog lekker aanschuiven bij Strandpaviljoen Aloha. Ook in de winter kan je er genieten van de surfvibe en van een biologisch kopje koffie!

#4 Hug The Tea

Matcha-thee is helemaal hot! Deze groene poederthee zit vol mineralen en anti-oxidanten en is daarmee een supergoede oppepper voor als je nog niet al je cadeautjes bij elkaar hebt! Bij Hug the Tea maken ze niet alleen heerlijke theetjes en sojalattes, maar ook smoothies, pannenkoeken en wafels met het poeder. Dikke aanrader!

#5 BijClarence

Een warm plekje met een fijn jazzy sfeer, heerlijke koffie en huisgemaakte taarten vind je Bij Clarence. Ze zijn doordeweeks al vanaf 7 uur open, dus de perfecte plek om even te ontsnappen van de afwas, de schoonmaakster of alle andere verplichtingen die de dag je brengt.

Geschreven door

Anouk van Schie