Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 x Sintshoppen voor volwassenen

Sinterklaas is weer in het land! Wij delen de beste lokale shoppingtips voor de leukste (schoen)cadeautjes.

woensdag 27 november 2019

Pakjesavond is in zicht, dat betekent dobbelen en aan de slag met een gedicht. Vol verwachting klopt ons hart, voor alles wat er komen gaat.

Juist ja, ik ben niet zo goed in Sinterklaasgedichten schrijven. Daarom moet ik indruk gaan maken met de geweldige cadeaus die ik ga kopen. Wil je weten waar ik ze scoor? Natuurlijk bij lokale ondernemers zoals onze Haagse schatten. Lees hier mijn 5 tips voor de leukste grote mensen cadeau’s! Snel nog een cadeautjes voor een kleintje kopen? Lees in mijn blog van vorige week de beste tips voor een schoencadeautje.

#1 Ga voor stijl

Wie wordt er nu niet blij van nieuwe (vintage) kleding! Bij de Zusjes Vintage Boetiek scoor je de mooiste en meest bijzondere vintage items. Je koopt er kleding, accessoires, sieraden en schoenen. Is tweedehands niet helemaal jouw stijl, breng dan een bezoekje aan De Stijlbandiet. De naam zegt het al, deze winkel is gevaarlijk wanneer je eenmaal binnen stapt. Zoveel moois, zoveel leuks! De collectie wordt elke week aangevuld met prachtige nieuwe items voor je garderobe. Maar ook voor het interieur en de leukste cadeautjes kun je er terecht. Ideaal dus voor een leuk Sint cadeau!

#2 Ga voor interieur

Ook voor de vintage liefhebber op het gebied van interieur kan ik je mijn twee favorieten tippen. Breng een bezoekje aan Sprinkel + Hop in de Weimarstraat. Hier scoor je de mooiste spullen van vroeger, zoals schattige schilderijtjes, vaasjes, tafels en stoelen. En dit allemaal in jaren 50, 60 en 70 stijl! Ook bij Little Green Shop vind je vintage juweeltjes die met liefde voor jou worden uit gezocht. Met een hele nieuwe wand vol bloemenkransen, kokedama’s en droogbloem-vaasjes, ga je hier zeker niet met lege handen de deur uit.

#3 Ga voor groen

Ja, als je toch bij de Little Green Shop bent voor je vintage items, kun je er gelijk een gezellig plantje meenemen. Deze winkel is heerlijk groen en je vindt er de leukste plantjes. Ooit van een pannenkoekenplant gehoord? Die wil je toch gewoon meenemen! Wil je nog meer groen in het hartje van Den Haag? Breng dan een bezoekje aan de groene oase genaamd: Filya Indoor Garden. Ook hier scoor jij je Sint cadeautje voor iemand met groene vingers!

#4 Ga voor bier

Dat ze in Den Haag fan zijn van bier (brouwen), dat mag duidelijk zijn! En dat wij daar dan weer heel blij van worden, is ook een feit! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik met gepaste trots drie van onze Haagse schatten kan aanraden om een lekker biertje te scoren! Staat er iemand op jouw lootje die net zo fan is van bier als wij? Geef ze dan een lekker EIBER biertje, een speciaalbier van Dorst Craft Beer Shop en of Haagsche broeder biertje cadeau. Kun je niet kiezen? Geef ze gewoon een Haagse schatten cadeaubon, zodat ze het zelf kunnen uitzoeken!

#5 Ga voor moois

Ten slotte, saving the best for last! Wil jij écht een cadeau kopen waar nog jaren over wordt gesproken? Geef dan een gaaf, handgemaakt sieraad cadeau. Ik tip je mijn twee favorieten, waar elke vrouw blij van wordt! Breng een bezoekje aan Pepita D’oro en check A Little Lem online, voor jouw meest bijzondere Sint cadeau!

Zoals je kunt lezen, hoef je niet voor lege handen te vrezen.
Heb je moeite om te kiezen, geef een Haagse schatten cadeaubon, dan heb je zeker niks te verliezen!

Geschreven door

Daisy Mostert