Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 X Wij spelen voor cupido

Lees onze 5 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag. Verras je lief met een klassieke, originele of feestelijke date!

dinsdag 11 februari 2020

You love it, or you hate it! Valentijnsdag, de dag van de liefde. De één vindt het maar een commerciële kermis, de ander kijkt er het hele jaar reikhalzend naar uit en kan niet wachten om de kaartjes van de deurmat te vissen en de bossen rozen in ontvangst te nemen. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken zodat deze dag niet ongemerkt voorbij gaat? Wij spelen dolgraag voor Cupido en hebben de 5 beste (date) tips voor jou op een rijtje gezet!

#1 Vier de liefde

Als jij Valentijnsdag ook écht als een dag ziet om de liefde voor je lief te vieren, dan kun je dat natuurlijk doen met heel veel toeters en bellen! Ga lekker naar Confetti en laat je verwennen met heerlijke koffie en een taartje vol met slagroom, spikkels en uiteraard: confetti! Hier lees je meer over deze feestelijke schat.

#2 Avondje uit

De klassieke date tip voor Valentijnsdag is natuurlijk een romantisch avondje uit! Op V-day draaien er twee heerlijke zwijmelfilms in het Filmhuis en wel: Brief Encounter (over verboden liefde) en Wild at Heart (over een allesverzengend liefdesverhaal dat zal en moet overleven). Klinkt goed hè? Ervoor of erna duik je natuurlijk het restaurant in voor een ‘candle light diner’!

#3 Proosten op de liefde

De mannen van Dorst Craft Beer Shop hebben het wat ons betreft goed begrepen. Zij nodigen iedereen uit om te komen proosten op de Hop & Liefde. Op Valentijnsdag mag je bij hen direct uit de koelkast biertjes komen proeven! En voor wat lekkere snackjes wordt gezorgd. Kom als stel, single met of zonder Tinderdate en laat het Happn! 😉 Proost!

#4 Parels cadeau

Ik weet niet hoe het met onze mannelijke lezers zit, maar ik denk dat ik namens alle vrouwen mag spreken als ik zeg dat cadeautjes altijd een goed idee zijn. Ben je op zoek naar een unieke gift om jouw liefde te tonen? Neem dan eens een kijkje bij Pepita d’Oro. Rose maakt hier prachtige, handgemaakte sieraden, waar de liefde vanaf spat. Als je daar geen punten mee scoort…

#5 Geef je schatje een Haagse schat

Allemaal leuk en aardig natuurlijk onze Valentijnstips… Maar wil je écht indruk maken? Geef je lief dan een cadeaubon van Haagse schatten, zodat jouw Valentijn zelf bij zijn/haar favoriete schat iets leuks kan uitzoeken! Van de sushi van de Sushimeisjes tot een surflesje bij Aloha. Van een nieuw setje bij Stijlbandiet tot de lekkerste chocolade van The Chocolate Shop. Met onze Haagse schatten cadeaubon weet je zeker dat je goed zit!

Geniet van Den Haag, geniet van Valentijnsdag, maar het allerbelangrijkste: geniet van elkaar!

Geschreven door

Daisy Mostert