Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 X De allerlekkerste paasontbijtjes

Volgend weekend is het alweer Pasen! In deze blog daarom de allerlekkerste Haagse schatten paasontbijtjes, lunches en brunches voor jou op een rij.

woensdag 10 april 2019

Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want volgend weekend is het Pasen, dus wees er als de kippen bij! Ok tot zover mijn zangkunsten, even to the point nu. Vind jij het ook altijd zo gezellig om samen met je familie of vrienden uitgebreid te Paasontbijten, maar heb je geen zin in gedoe in de keuken? Geen paniek, onze Haagse schatten nemen dit dolgraag voor je uit handen! In deze blog daarom de allerlekkerste paasontbijtjes, brunches en lunches voor jou op een rij. Aanschuiven maar! 

Hug the Tea

Ben je op zoek naar een plekje voor een pre-paasontbijt? Dan kun je op de zaterdag voor Pasen al terecht in de spinternieuwe matcha bar van Hug the Tea! Vanaf 11 uur staat daar de paasbrunch met heerlijke toast, pannenkoeken, wafels én complete high tea voor je klaar.

Sam Sam

Start jij eerste Paasdag lekker ontspannen met een heerlijk Paasplankje bij Sam Sam op het Noordeinde? De lekkerste eitjes, zalm, avocado en een knapperig vers croissantje. Daarna een lekkere stadswandeling, wij zouden het wel weten! 

Capriole 

Op eerste én tweede Paasdag kun je tussen 9.00 en 11.00 uur aanschuiven bij Capriole. Een glas bubbels om mee te starten en een heerlijk uitgebreid ontbijt dat je bij voorkeur (wij doen alvast een zonnedansje) op het mega mooie en fijne terras op eet. En goed nieuws: ook voor de kids is hier een speciaal ontbijtje. Iedereen blei ehh blij! Check ook meteen even de Paasdiners, want die zien er ook uit om te smullen! 

Brasserie OCK

Geniet met de hele familie bij Brasserie OCK van een uitgebreid Paasontbijt of lunchbuffet op beide Paadagen. Smul van de chocoladefontein en al het lekkers wat uitgestald staat op het buffet en buik daarna lekker uit tijdens een ontspannen boswandeling. 

Juni

Helemaal zelf beslissen wat je eet tijdens Pasen? Dan moet je bij Juni in het Nutshuis zijn! Daar stel je op 2e Paasdag je eigen ontbijtje gewoon samen, door alles wat jij lekker vindt op een bordje te scheppen. Het water loopt mij al in de mond als ik denk aan zo’n heerlijke fruitsalade, granola van Instock, zalm wraps en knapperige worstjes. 

Ben jij geen stresskip (ok ik vind dit dus zelf best een goede Paasgrap) en ga je je wel lekker uitleven in de keuken? Dan doe je je inkopen natuurlijk bij onze favoriete bakkers Victor Driessen en Lekker Brood

Bon appetit! 

Geschreven door

Marlies van der Kolk