Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

6 X De hort op met je vader

Wil jij je vader eens echt verrassen met Vaderdag? We helpen je op weg: 6 tips van onze bloggers met hun originele uitjes voor Vaderdag!

woensdag 17 juni 2020

Vaderdag staat weer voor de deur en dat betekent dat die lieve man weer in het zonnetje gezet mag worden! Onze schatten vertellen je graag waar zij hun vader mee naar toe nemen. Waar neem jij de jouwe mee naar toe?

#1 Coco
Ik neem m’n paps mee naar seafood bar en mini restaurantje in één: Bar Pêche, omdat we goede herinneringen hebben aan luxe zeebanket met heerlijke drankjes erbij. Borrelen kunnen we samen als de beste 🙂 !

#2 Anouk
Altijd als ik met mijn vader iets leuks ga doen: naar de Efteling, een dorpje bezoeken of shoppen voor nieuwe meubels, is de eerste stop die we maken altijd bij een koffietent om “een bakkie te doen”. Dit bakkie stond steenvast in zijn top 5 van leukste dingen die dag. Daarom wip ik even langs Roast Factory voor een zak echt goeie koffie.

#3 Renee
Ik neem mijn vader mee naar The Shore. Eerst boeken we een surflesje samen, omdat ik gewoon een hele sportieve papa heb en daarna trakteer ik ‘m natuurlijk op de allerlekkerste pancakes van het strand!

#4 Annelou
Mijn vader heeft om het half jaar een nieuwe hobby. I kid you not – hij is voormalig voetballer, honkballer, drummer, motormuis, Italië-kenner, historicus, wiskundige en nog veel meer. Nu is zijn hobby VOGELS SPOTTEN. Ik zou hem daarom meenemen naar Lola Bikes and Coffee, zodat we een fiets kunnen huren na een kopje koffie te hebben gedronken en dan fietsen we de duinen in, nemen we het vogellogboek mee en gaan we naar de lucht kijken.

#5 Marlies
Ik stap met m’n vader op de fiets naar Kijkduin en ‘m mee naar het Suiderstrand. Omdat een bezoekje aan deze strandtent voor ons beiden voelt als een dagje vakantie in eigen stad. Voeten in het zand en lekker eten en drinken! Meer hebben we niet nodig. Enne met Vaderdag is het er helemaal feest want dan kunnen we genieten van een heuse ‘High beer’ die ze samen met Haagse schat Eiber Bier samengesteld hebben.

#6 Daisy
Voor mij is dit geen moeilijke keuze! Mijn vader wandelt graag en houdt van een lekker hapje en drankje, dus wat kan ik beter geven dan een Bites and Stories Food tour?! Terwijl Kerensa ons vertelt over prachtig Den Haag, kunnen wij genieten van al het moois en lekkers! Er is nu trouwens zelfs een spel editie van de “Food Tour”, dus je kunt het zelfs nog een beetje uitdagend maken met je vader, door op speurtocht te gaan.

Kun je door al deze tips niet kiezen en laat je het liever aan je vader zelf over? Geef hem dan een Haagse schatten cadeaubon, zodat hij zelf iets leuks kan uitzoeken! De cadeaubon is te bestellen via ons webshop of je scoort hem bij onze Haagse schat Little Green Shop Bar en Zo in de Prins Hendrikstraat.

Moet jij je vader missen? Wij sturen je vandaag wij een virtuele knuffel en veel liefs toe.

Geschreven door

Daisy Mostert