Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

6 X Je moeder in de watten

Wil jij je moeder echt verrassen met Moederdag? We helpen je graag op weg: 6 van onze bloggers tippen je hun originele Moederdagcadeau's.

donderdag 7 mei 2020

Hoe lang is het geleden dat jij je moeder gezien hebt? En geknuffeld? Bij mij (Anouk) is dat ondertussen al weken geleden, want mijn moeder behoort tot de risicogroep en dus houden we afstand. Reden genoeg om haar met Moederdag eens lekker in de watten te leggen. Benieuwd hoe wij, de bloggers van Haagse schatten, onze moeders gaan verrassen? Lees snel onze tips.

#1 Renee
“Ik neem mijn moeder zonder twijfel mee naar Stijlbandiet. Niet omdat zij deze schat nog moet ontdekken, maar omdat ik niemand ken die zo vaak zegt in 1 winkel; ‘ ahh dit is ook leuk’. De jurkjes, de shirtjes, de sieraden, de meubels, de sokken, van alles wordt zij enthousiast!” Gaat je moeder de liever niet uit? Gelukkig hebben ze ook een fijne webwinkel!

#2 Daisy
“Normaal neem ik mijn moeder, als het met Moederdag echt stralend weer is, graag mee voor hapje en een drankje op het strand, bijvoorbeeld bij het Suiderstrand of The Shore. Maar omdat we op de strandtenten nog heel even moeten wachten, bestel ik dit jaar een heerlijke maaltijd bij de Sushimeisjes. Mijn moeder is echt dol op sushi (of zoals zij het zegt: sjushi) dus ik zou me geen beter Moederdagcadeau kunnen bedenken!”

#3 Coco
“Toen ik vroeger klein was, stond ik op Moederdag altijd heel vroeg op om een lekker ontbijtje voor haar te maken. Gelukkig bezorgt Suiderstrand dit jaar de heerlijkste Moederdag ontbijtjes! Kan ik me nog lekker een keer omdraaien.”

#4 Barbara
“Ik neem mijn moeder, zodra het weer kan, mee naar het strand voor een workout van Outwork. Omdat mijn moeder nog altijd denkt dat deze sportlesjes alleen voor moeders met een bakfiets zijn ;)”

#5 Anouk
“Wij doen eigenlijk niet echt aan Moederdag. Mijn moeder vindt het een verplichting, dus als ik een appje stuur met ‘Ik hou van jou’, dan is ze al blij. Maar dit jaar ga ik toch even snuffelen bij Filya Indoor Garden voor een leuk plantje. Neem ik er meteen ook eentje voor mezelf mee.”

#6 Marlies
“Als het weer mag, ga ik mijn mamsie meenemen op een foodtour van Bites & Stories. Omdat zo’n tour alle ingrediënten bevat van wat wij simpelweg het allerliefste doen: lekker eten en drinken, kletsen en nieuwe dingen ontdekken. Ik weet zeker dat zij, mede door het enthousiasme van de ultieme stadsdgids Kerensa, net als ik fan gaat zijn van deze Haagse schat. Kan niet wachten!”

Mocht je net als Marlies niet kunnen wachten tot je er weer met je moeder op uit kan trekken, en wil je haar die belofte wel al cadeau doen? Geef haar dan een Haagse schatten cadeaubon! Deze is te bestellen in onze webshop, of je scoort hem bij ons favoriete winkeltje in de Prins Hendrikstraat: Little Green Shop Bar en Zo.

PS: alle lezers die hun mama op deze dag helaas heel hard moeten missen, wensen wij heel veel sterkte!

 

Geschreven door

Anouk van Schie