Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Bakkies & bikes

Een waar walhalla voor koffie- en fietsliefhebbers: dat is Lola Bikes & Coffee. Maak in deze blog kennis met onze nieuwste Haagse schat!

woensdag 3 januari 2024

Op het toch wat statige Noordeinde vind je één van de meest chille plekken van Den Haag. Een waar walhalla voor koffie- en fietsliefhebbers: dat is Lola Bikes & Coffee! We maken op het moment van schrijven een klein vreugdedansje, want we mogen ze officieel een Haagse schat noemen. Wat Lola Bikes & Coffee zo bijzonder maakt, lees je in deze blog! 

Terwijl ik start met schrijven besef ik dat Lola eigenlijk best lastig uit te drukken is in woorden. Het is typisch zo’n plek waar je zelf naar toe moet. Waar je de sfeer moet ervaren en nieuwsgierig rond moet kijken. Want Lola is niet alleen een heel fijne plek om een bakkie te drinken en een taartje te eten, nee Lola is als een hechte club vrienden. Een fietsgemeenschap van honderden actieve sportievelingen met een fijn clubhuis. En misschien is dit wel de beste beschrijving. Het fijne is: ook als je (nog) geen onderdeel uitmaakt van deze Lola Cycling Club voel je je er meteen thuis.

lola bikes koffie den haag noordeinde fietsenwinkel

Inspiratie én motivatie

Lola is zo’n plek waar je geïnspireerd raakt. Geïnspireerd om zelf die racefiets weer eens van de spinnenwebben te ontdoen. Maar ook een plek waar de bijzondere verhalen voor het oprapen liggen, je je laat inspireren door de mooiste fietsen aan de muur en een praatje maakt met de fietsenmaker in de kelder van het pand. En als al deze inspiratie nog niet direct tot motivatie leidt, sluit je dan aan bij Lola’s fietsclub. Meerdere keren per week vertrekt een diverse groep renners vanaf Noordeinde voor een actief blokje Den Haag. Minder fan van activiteiten, maar des te meer van koffie? Geen enkel probleem. Deze Haagse Hotspot is voor iedereen.

 

lola bikes koffie den haag noordeinde fietsenwinkel

Wind mee

Bij Lola voel je hoe bevlogen onze Haagse ondernemers zijn en wat er ontstaat als je de wind in de rug houdt. Het bruist van de ideëen en eigenaar Reuben ziet overal mogelijkheden. Sinds hij de zaak in 2024 overnam, heeft hij grootse plannen. Van livemuziek tot kunst aan de muur en van community rides tot bijeenkomsten in de tuin. Zo zie je maar: combineren kun je leren. En dat fietsen en koffie goed samengaan moge duidelijk wezen. Laat Lola je clubhuis zijn, waar je neerploft voor een lekker bakje koffie, wat werk afmaakt op je laptop in de serre, nieuwe likeminded sportievelingen ontmoet en je je vergaapt en de mooiste nieuwe fietsen. Volg de socials voor de laatste updates!

Het enige wat wij van Lola Bikes and Coffee kunnen zeggen: keep up the good work! En voor alle lezers: neem je Haagse schatten cadeaubon mee en ga deze fijne plek zelf ervaren. 

Geschreven door

Marlies van der Kolk