Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Bierliefhebbers opgelet!

Dorst, dé bierspeciaalzaak. van Den Haag. Geopend door eigenaar Jamie om Den Haag te laten zien wat voor moois ‘bierland’ te bieden heeft.

zaterdag 5 november 2016

Bierliefhebbers opgelet! We hebben een hele toffe Haagse schat voor je ontdekt. Een minimalistische winkel, met een zorgvuldig uitgekozen en bijzonder assortiment. Dan heb ik het over bierspeciaalzaak Dorst Craft Beer Shop.

Je vindt Dorst in de Boekhorststraat. Een mooi stukje centrum, dat zich kenmerkte als een ondergewaardeerde volksbuurt. Inmiddels heeft deze buurt zich omgetoverd tot een opkomende wijk met een leuke winkelstraat vol speciaalzaakjes en eettentjes. En van die speciaalzaakjes, daar is Dorst er zeker één van!

Jamie Barendrecht, eigenaar van Dorst, opende zijn deuren om Den Haag te laten zien wat voor moois ‘bierland’ te bieden heeft. Hij heeft zijn contacten bij brouwerijen opgebouwd en kan zo een mooie selectie van interessante, smaakvolle en uitdagende bieren van over de hele wereld aanbieden. Zo vind je er voor de kenners een exclusieve Molotov Heavy van Eviltwin uit Amerika. Een biertje waar mensen van buiten de stad speciaal voor naar Dorst komen. Maar ook kan je er terecht voor de lekkere vertrouwde Haagse bieren van Eiber en Kompaan. Waar je ook voor komt, de winkel is zeker een bezoekje waard!

Super leuk om een cadeaupakketje samen te stellen, of gewoon om lekker zelf te proeven. En kan je niet kiezen tussen al die verschillende aansprekende etiketten? Dan helpt Jamie graag om iets moois op jouw wensen af te stemmen. Er is altijd iets nieuws te kiezen, want bijna wekelijks vult hij zijn assortiment aan met nieuwe bieren. En weet je wat het fijne is, alle bieren zijn gekoeld en tot in de avond verkrijgbaar! Zelfs een lekker bakje verse nootjes kan je erbij kopen om je borrel helemaal compleet te maken.

Overtuigd? Neem dan snel eens een kijkje bij deze toffe bierspeciaalzaak. En vergeet niet je Haagse schatten cadeaubon mee te nemen, als je die hebt.

Geschreven door

Barbara van Rest