Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Capriole Café viert feest!

Een jubileum, goede doelen koffie en een nieuwe menukaart. Drie goede redenen voor een bezoek aan Capriole Café in de Binckhorst.

woensdag 13 oktober 2021

Capriole Café viert deze maand alweer hun 5-jarige jubileum. Wat zijn de beste cadeautjes? Precies die waar je zelf ook wat aan hebt! Goede reden dus om een tafeltje te reserveren voor jou en je favoriete culinaire gezelschap. Proef van het nieuwe menu, drink een heerlijk Haags Bakkie en vergeet ze niet te feliciteren! Maar er is nog veel meer waarom Capriole Café wat extra aandacht verdient. We geven je 3 redenen om je écht even naar de Binckhorst te begeven.

Al 5 jaar is deze Haagse Schat te vinden aan de haven midden in de Binckhorst. Een unieke plek aan het water, de lekkerste gerechten én een eigen koffiebranderij. Een plek waar je als je er nog nooit bent geweest, echt een keer naartoe moet! Je zit er super lekker, ook nu het weer wat kouder is. Je kan dan misschien niet meer buiten zitten, maar binnen is het minstens net zo hard genieten. Wat zo leuk is hier, is dat je altijd goed uitzicht hebt op de bar. De plek waar de mooiste en lekkerste koffietjes worden gecreëerd…

#1 Koffie voor het goede doel

Capriole Café ademt koffie. En als familiebedrijf met een groengeel hart willen zij graag een steentje bijdragen aan de stad Den Haag, de stad waar zij zo trots op zijn. Om deze reden gaan zij vanaf dit jaar met hun ‘Haags Bakkie’ ieder jaar een doel supporten die dat goed kan gebruiken. Van elke verkochte zak ‘Haags Bakkie’ wordt er één euro gedoneerd aan het gekozen goede doel. Het goede doel van 2022 is nog niet bekend, sterker nog jij mag bepalen welk goede doel het gaat worden! Via www.haagsbakkie.nl kan je nog tot en met 17 oktober jouw favoriete doel nomineren. Vervolgens kan er gestemd worden op de meest genomineerde doelen en uiteindelijk wordt op 25 november het goede doel van 2022 bekend gemaakt. Wat een super tof project is dit! Scoor jij ook een Haags Bakkie en breng je meteen je stem uit?

#2 Verjaardagscadeautje

Om het 5-jarig jubileum te vieren hebben ze nog iets leuks bedacht. Het jubileum-koffie-pakket, samengesteld met maar liefst 5 verschillende soorten koffie. Voor 25 euro heb jij hiervoor heel veel lekkere koffie voor thuis. Koffie vers uit de eigen branderij en waarvan de koffiebonen altijd op een eerlijke wijze en puur natuur worden geproduceerd. Het pakket is te bestellen via www.koffie.nl, maar nog veel leuker is het om langs te gaan! Dan kan je ze meteen even feliciteren en als je daar dan toch bent, zou ik zeker aanschuiven aan een tafeltje.

#3 Nieuwe chef’s menu

Dan komt nu misschien wel de beste reden om je richting de Binckhorst te begeven: het nieuwe waanzinnig lekkere menu. Zodra ik deze kaart onder ogen kreeg, heb ik direct een tafeltje geboekt. De kaart is bijna gevaarlijk om te bekijken, zoveel lekkers staat er op. De sexy pancakes als lunch bijvoorbeeld; American pancakes met een stroopwafel crumble, vanille roomijs, verse blauwe bessen, een compote van blauwe bessen en hou je vast… een Haagse hopjes saus. Ben je al onderweg? Ook qua borrel is het genieten geblazen, zeker ook voor de vegans onder ons! Kies bijvoorbeeld voor de vegan rendangcroquetten en voor de plantaardige kazen van Max&Bien kazen. Voor het diner kies je uit een 3, 4 of 5 gangen diner, met als je wil ook nog een lekker wijn arrangement. Benieuwd geworden? Bekijk hier de menukaart, om keuzestress te voorkomen. Mijn advies? Kies zeker voor het 5-gangen diner, een dikke aanrader!

Geschreven door

Renee Dekkers