Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Dankjewel juffen en meesters

Nog geen cadeautje voor de juf of meester? Met de Haagse schatten cadeaubon heb jij het meest persoonlijke cadeautje van de klas!

maandag 15 juli 2019

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat het tijd is om de juf of meester van jouw kind nog even extra te bedanken en in het zonnetje te zetten! Het perfecte cadeau hiervoor? De Haagse schatten cadeaubon natuurlijk!

Een uniek, persoonlijk en origineel cadeau dat bij meer dan 50 bijzondere Haagse ondernemers kan worden ingeleverd. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets te kiezen valt!

Een kleine greep uit het aanbod

Heerlijk lunchen bij Confetti of Juni in de Nutstuin, stoere surflessen bij Aloha, heerlijk uit eten bij De Kade, een mooi sieraad bij Pepita d’Oro, een bierpakket van Eiber Bier of van bierspeciaalzaak Dorst, een fijne knipbeurt bij de Haagsche kopjes of het heerlijkste brood van Lekker Brood en Bakkerij Victor Driessen. Check onze site voor het volledige overzicht.

Bestel ‘m snel, dan verzorgen wij de rest! Zeker weten dat jouw bon op tijd aankomt? Neem per mail of telefonisch vooral even contact met ons op, dan bespreken we de bezorging. Of fiets even langs bij Haagse schat Bar en Zo, daar verkopen ze onze bonnen ook! Tip van de redactie: slim om van te voren even te bellen, de bonnen gaan hard

Geschreven door

Marlies van der Kolk