Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De natte zomer

Het is een behoorlijk natte zomer dit jaar. Gelukkig heeft Den Haag voor iedereen ook fijne binnentips. Voor ieder type deelt Anouk haar leukste tips.

woensdag 18 augustus 2021

Het is voor niemand een geheim dat de afgelopen weken nogal nat waren. De zomervakantie viel voor de thuisblijvers dan ook flink in het water. Maar gelukkig heeft Den Haag voor iedereen ook fijne binnenopties! Of je nu die boekenwurm bent die het liefste met de voetjes in het zand in een goed boek duikt, of de zonaanbidder die alles doet voor een zomers kleurtje. Anouk haar tips helpen iedereen deze natte zomer door.

Voor de zomerse-boeken-lezer:

Natuurlijk is er niks lekkerder dan met je billen in het zand dat ene goede boek -dat al weken op je ligt te wachten- eindelijk uit te lezen. Gelukkig kan dit ook in een luie stoel bij Lola Bikes and Coffee. Goede koffie, regen die tegen de ramen tikt, de ideale lees situatie!

Voor de lekker-in-de-zon-actieveling:

Is fietsen/surfen/beachvolleyballen/midgetgolfen echt jouw ding, maar wel alleen als het lekker weer is? Da heb ik een super leuk alternatief voor je: ga klimmen in de Boulderhal! Het is uitdagend en een beetje spannend, dus als je liever eerst een lesje of cursus volgt, kan dat ook! En heb je Boulderhal de Campus uitgespeeld, breng dan eens een bezoekje aan haar zusje Boulderhal Walhalla.

Voor de dagen-bakken-voor-een-goede-look-types:

Het is waar, als je zo’n lekker zonnetintje in je gezicht hebt, zie je er meteen een stuk levendiger en gezonder uit. Gelukkig zijn er meer manieren om die zomerse gloed te krijgen. Verwen je gezicht met een heerlijke uitgebreide behandeling bij PureSan. Je voelt je zo een heel nieuw mens!

Voor de ik-hou-eigenlijk-helemaal-niet-van-de-zomer-types:

Jij hebt eindelijk geen excuus meer nodig om gewoon lekker naar de film te gaan. Het Filmhuis heeft weer een paar pareltjes draaien in hun pop-up cinema in Concordia. Ook theater Dakota heeft weer een leuk aanbod. Door de week de leukste kinderfilms en in het weekend sla ik mijn slag. Ze liggen beiden aan de andere kant van de stad, dus kies vooral degene die lekker dichtbij is. Dan hoef je niet zo ver door weer en wind te fietsen!

Geschreven door

Anouk van Schie