Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

De perfecte lentegarderobe

Zusjes vintage boetiek is dé plek om je mooiste vintage items te scoren. Je koopt er kleding, accessoires, sieraden en schoenen. Een echte schat!

dinsdag 24 april 2018

Je zou het met deze regenbuien niet zeggen, maar het voorjaar is écht in zicht. En om heel eerlijk te zijn kan ik niet wachten. Weg met die wollen wintertruien, weg met die dikke winterjas en weg met sokken in mijn schoenen. Een nieuw seizoen betekent ook tijd voor een nieuwe garderobe. En laten wij daar nou de ultieme plek voor hebben gevonden. Vandaag neem ik je mee op reis naar de Zusjes Vintage Boetiek en lees je in mijn blog alles over waarom een bezoekje aan deze Haagse schat écht de moeite waard is!

Zusjes Vintage Boetiek is dé plek om jezelf in een compleet nieuwe tweedehands outfit te hijsen. Eigenaressen Sanne en Moniek struinen stad en land voor je af om unieke items van kwaliteit in hun winkel te krijgen. Van stoere spijkerbroeken tot hippe jasjes, klassieke bloesjes en vrolijke jurken, maar ook stevige schoenen of een bijpassend sieraad. Tegenwoordig verkopen ze er zelfs ook panty’s bij om je hele outfit mee af te maken. Echt zo’n plek waar jong en oud wel iets voor zichzelf weten te scoren.

Ben je nog niet zo’n vintage lover of denk je bij tweedehands kleding nog aan muf en stoffig? Dan brengt een bezoekje aan de Zusjes Vintage Boetiek daar gegarandeerd verandering in! Een verrassend grote, art-nouveau-achtige winkel. Waarbij de kleding allemaal netjes en overzichtelijk op kleur en type gesorteerd aan de toffe gouden kledingrekken hang. Alles wat je er ziet wordt nauwkeurig uitgezocht, gewassen, gestreken en nagelopen! Het voelt én ruikt als nieuw. Zo weet je zeker dat je jouw gescoorde tweedehands item(s) weer een mooi nieuw leven in kan blazen. Wedden dat je op z’n minst met 1 nieuw item naar buiten stapt. 

Geschreven door

Barbara van Rest