Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Een groene oase

Een walhalla voor iedereen met groene vingers en voor diegene die ze dolgraag wil krijgen: Filya Indoor Garden. Heb jij deze Haagse schat al ontdekt?

dinsdag 25 oktober 2022

Moet jij ook zo wennen aan dat wisselende herfstweer? En aan de dagen die steeds korter worden en de steeds kaler wordende bomen? Dan is het de hoogste tijd om binnen te stappen bij Filya Indoor Garden. Tussen al die tinten groen voel je je al snel veel beter. Lees alles over deze urban jungle midden in de stad in deze blog!

Het glazen dak halverwege het pand zorgt voor mooi verlichte ruimte, en de frisse geur en relaxte sfeer maken dat je zo een uur bij Filya Indoor Garden kan rondhangen. En dat komt goed uit, want er staan zo veel planten, dat je na drie rondjes door de winkel nog steeds nieuwe soorten tegen komt. Ook verkoopt Daniëla (de zeer behulpzame en kundige eigenaresse) terrariums, plantverzorging en potjes in alle maten.

Mix & Match de leukste planten

Iedere paar dagen komt er een nieuwe lading plantjes binnen, dus je kan er prima iedere maand een keer naar binnen stappen. Erg blij word ik van de Mix & Match: 3 planten voor €10,00. Zo voordelig vind je deze plantjes nergens! Is het meteen een stuk minder erg als ik er thuis per ongeluk toch eentje heb verwaarloosd.

Ben je net als ik niet geboren met groene vingers (lees: zelfs een cactus overleeft mij niet), dan staan ze bij Filya voor je klaar met advies. Ze vinden de juiste plant voor elk plekje in je huis, kunnen je precies vertellen hoeveel water je nieuwe aanwinst nodig heeft en willen je aankopen zelfs voor je ompotten. En wil het dan thuis toch niet helemaal lukken (zoals bij mij dus), dan zijn ze zelfs via de mail bereikbaar voor vragen en advies! Fijn toch, zo’n groene hulplijn!

Geschreven door

Anouk van Schie