Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Een slechte dag? Tijd voor Confetti!

Bij Confetti is ieder bezoek een feestje. Of je nou komt voor een heerlijk ontbijt, een lekkere kop koffie, thee met taart of een goede borrel.

dinsdag 20 november 2018

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de sprinkles in je koffie gooien. Bij Confetti snappen ze dit maar al te goed en ze maken dan ook van ieder bezoek een feestje. Of je nou voor een heerlijk ontbijt, een goede kop koffie, thee met taart of een borrel komt.

Het is ijskoud buiten, het perfecte weer voor een warme chocolademelk met slagroom. Er zijn veel koffietenten die deze warme drank serveren, maar Confetti is één van de weinige die het op de goede manier doet: met marsmallows. Ik zit op de comfortabele bank onder een roze glittergordijn. Links van mij zijn twee jonge meiden, type bff, bezig hun mooi opgemaakte lunch zo instagram-waardig mogelijk op de foto te zetten en rechts van mij zit een man in pak lurkend aan zijn cappuccino (met sprinkles) het financieel dagblad te lezen. Iedereen voelt zich thuis in de kleurrijke lunchroom. Ze hebben een gevarieerde kaart, met opties te overvloeden voor mensen met allergieën en dieetwensen. En voor mensen die geen koffie drinken, zoals ik.

Het verbaast me dan ook niet dat ze zoveel vaste gasten gasten hebben. Wat me wel verbaast, is dat het personeel van iedere vaste gast het favoriete drankje onthoudt. En dat is nou precies wat Confetti zo’n fijne plek maakt. De koffie en gerechten worden niet alleen met liefde gemaakt, maar ook met liefde naar tafel gebracht.

Hoe slecht je dag ook was, je loopt hier sowieso met een glimlach weer naar buiten!

Geschreven door

Anouk van Schie