Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Er kan er maar 1 de eerste zijn

Haagse schat 100&Yoga heeft een landelijke primeur: oprichtster Esther geeft woensdagavond de eerste LIVE digitale yoga les! Rol jij ook je matje uit?

zondag 7 januari 2018

Yoga is al jaren een bekende gecombineerde vorm van in- en ontspanning. Een yogalesje in je huiskamer terwijl je laptop één van de vele beschikbare yoga video’s afspeelt, is ook al even niet nieuw meer. Maar vanaf a.s. woensdag heeft één van onze Haagse schatten een heuse nationale primeur: LIVE yogalessen die je volgt vanaf je uitgerolde matje in je woonkamer. Hoe chill is dat! De comfort van niet de deur uit hoeven, maar wèl de interactie met een instructeur. En wat voor één! Esther van 100%YOGA is de enthousiaste intiatiefneemster van YOGA@HOME. Lees snel verder om te ontdekken hoe ook jij hieraan kunt deelnemen.  

Esther Schippers richtte 100%YOGA in 2011 op. De energieke, en zeker niet zweverige blondine, had als missie om yoga laagdrempelig aan te kunnen bieden aan een brede doelgroep. Voor jong en oud, voor man en vrouw, voor de fitte en minder fitte medemens. En dat pakte goed uit! Yoga op de werkvloer, yoga op het strand, pop-up yoga op diverse toffe plekken en nu dus ook yoga in jouw eigen huiskamer. Aanstaande woensdagavond, 10 januari, is de kick off.

Yoga vanuit je woonkamer

Deze eerste digitale les is gratis te volgen en wordt LIVE uitgezonden vanuit de 100%YOGA pop-up studio. Wij zijn nu al fan! Niet de deur uit hoeven, wel de interactie met je ‘yoga juf’ en je hebt ook nog eens inspraak in de lessen. Welk tijdstip of welke dag schikt jou het beste? Welke locatie motiveert of inspireert jou nog net een beetje meer en van welke type les word jij nou echt enthousiast? Via een poll heb je inspraak in de volgende les. Oh en had ik al gezegd dat de lessen voor ieder niveau toegankelijk zijn?

Kdans_Haagse_schatten

Dus waar wacht je nog op: rol jij woensdag om 20.00 uur ook je matje uit?! Inschrijven voor de gratis digitale lessen is verplicht en doe je via de kalender op 100-procentyoga.com. Na inschrijving ontvang je een linkje om de les live te kunnen volgen. Enne: je bepaalt gewoon per keer of je meedoet of niet, niks geen abonnementen of verplichtingen.

Heel veel succes Esther, you go girl!

Geschreven door

Marlies van der Kolk