Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Fleur’s, je favoriete huiskamer

Wij delen vol trots onze nieuwste aanwinst, Fleur's! Je favoriete huiskamer aan de Weimar. Als je hier eenmaal zit, wil je nooit meer weg!

dinsdag 29 juni 2021

Je hebt van die plekjes, waar je het liefst gewoon de hele dag wil blijven zitten. Heerlijke bakkies koffie, fenomenale plakken cake en het bevindt zich ook nog eens in één van de leukste straatjes van Den Haag. We hebben het natuurlijk over Fleur’s in de Weimarstraat. Onze nieuwe Haagse schat! En daar zijn we maar al te trots op. Een bijzonder fijn plekje, waar als je je favoriete plekje hebt uitgekozen – de heerlijk zachte groene bank bijvoorbeeld – niet snel meer opstaat. Dit is zo’n plek waar alles klopt en die je misschien liever geheim houdt, zodat niemand op jouw favoriete plekje gaat zitten. Toch willen we deze fijne plek graag met jullie delen. Maar verder niet teveel doorvertellen hè!

Wat klopt hier allemaal?

Je kan je beter afvragen wat hier niet klopt, want dan ben je veel sneller klaar. Alles lijkt hier namelijk te kloppen. Laten we beginnen met de locatie. Fleur’s is te vinden in het leukste stukje van de Weimarstraat en dan ook nog eens in een hoekpandje. Dat betekent dus heel veel ramen, veel licht en veel ruimte om lekker naar buiten te kijken. Kies een tafeltje aan het raam en laat je lekker afleiden door alles wat er buiten gebeurt. Goed om lekker even af te dwalen tijdens je werkochtendje of het lezen van je krantje. Ook zo fijn, de verschillende kranten en je favoriete tijdschriften, die voor je klaarliggen op de grote leestafel. Niks lekkerders om iets te lezen hebben bij je bakkie koffie. En over die koffie gesproken, ook die klopt helemaal! Het begint al met de bonen van Roast Factory, zet daar een van Fleur’s top barista’s bij en je hebt het perfecte kopje koffie. Het stukje blondie wat je erbij krijgt, maakt deze koffiebeleving natuurlijk helemaal af. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het fijne terras buiten, de lieve en gezellige bediening, het kloppende achtergrond muziekje en de overheerlijke tosti’s en zoetigheden.

Een heerlijk huiskamergevoel

Dat is het gevoel wat je hier krijgt. De heerlijk zachte groene bank achterin tegen het gezellige behangetje. De leuke lampen en plantjes die her en der door de zaak hangen. De schilderijtjes en kunst die aan de muur hangt, de speelse mix van stoelen en tafels, de grote leestafel, de bar aan het raam, de kannen water met vers fruit erin en het vloerkleedje op de grond maken het helemaal af. Jullie horen het al, wij zijn echt fan!

Tekst gaat verder onder de foto.
Fleur_Huiskamer_Haagse_schatten

Van een ontbijtje op zondagochtend tot de vrimibo

Het is een plek waar je voor elke gelegenheid terecht kan. Je weekend rustig opstarten met een ontbijtje of juist je drukke werkweek afsluiten met een vrijdagmiddagborrel op het terras. En alles wat daar tussenin zit. Het is een heerlijke plek om gewoon even een koffietje te drinken, maar een middagje werken kan hier ook gewoon. Neem plaats met de laptop op de daarvoor bestemde plekken en maak je werkdag net wat comfortabeler. Na je work-out in de Verademing, toe aan een verkoelend sapje of een goede lunch? Ook dan ben je aan het juiste adres. Waar je ook zin in hebt of hoe je dag er dan ook uit ziet, een stop bij Fleur’s is altijd een goed idee!

Ja Fleur, de lieve eigenaresse van deze fijne plek, weet hoe je mensen tevreden krijgt. Zij en haar team zorgen altijd zo goed voor je. Altijd in voor een gezellig praatje, allemaal zijn ze sterren achter de koffiemachine en elke cappu is Instawaardig. Dan de plakken cake daar moet ik nog echt even op terug komen, want deze zijn fenomenaal. Niet alleen qua smaak, maar ook qua formaat. Een plak cake waar je u tegen zegt, oh en vergeet ook zeker de brownie niet! Jullie horen het, alles klopt aan dit fijne plekje. Breng dus snel een bezoekje aan Fleur’s en laat je ook onderdompelen in deze heerlijke huiskamer. Wij weten zeker dat je nooit meer weg wil.

Geschreven door

Renee Dekkers