Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Geheel in stijl

Stijlbandiet: een toffe winkel in Den Haag vol met zwierige jurkjes, stoere boots, vintage meubels en cadeautjes. Een perfecte mix!

dinsdag 9 juli 2019

Je hebt van die winkeltjes, daar móet je gewoon naar binnen stappen als je er langs loopt. Je wordt er haast naar binnen gezogen. Van die winkels waar ze buiten eigenlijk een ‘betreden op eigen risico’ bord neer moet zetten. En waar je vanaf het moment dat je binnen stapt, al weet dat je er niet met lege handen naar buiten gaat. Stijlbandiet in de Fahrenheitstraat is er zo eentje! Een winkel vol musthaves voor je garderobe en musthaves om je huis mee te stylen. Voor deze blog moet ik je dan ook waarschuwen: lezen op eigen risico!

Je bent er waarschijnlijk al weleens langs gefietst of hebt er op zijn minst over gehoord: Stijlbandiet. Een winkel die wij stiekem al lange tijd op onze Haagse schatten ‘wishlist’ hadden staan en eindelijk aan ons platform mochten toevoegen. Daarom presenteren we geheel in stijl: Stijlbandiet als officiële Haagse schat!

Voor ieder wat wils

Wie bij Stijlbandiet binnenstapt wordt hebberig. Zwierige jurkjes, stoere boots, fijne geurstokjes en vintage meubels in de mooiste kleuren. Een mix om blij van te worden. Ook voor baby’s en kinderen hebben ze een selectie leuke cadeautjes en accessoires. De kleding wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items en voor elk budget is er iets leuks te vinden. Ben je op zoek naar stylingadvies? Dan helpen Kim en haar moeder Linda, die samen deze stijlvolle winkel runnen, je daar graag bij. Een ware aanwinst voor de shopaholics onder ons dus!

Open loods

De winkel in de Fahrenheitstraat is voor alle meubels die Kim en Linda zelf pimpen en op de kop tikken inmiddels wat aan de kleine kant. Daarom houden ze elke laatste zondag van de maand in hun opslag op de Binckhorst een open loods. Zo’n 400m2 vol met de mooiste vintage meubels. Spiegels, lampen, kastjes en tafels; je komt er ogen tekort! De Melkwegstraat 8 mag vanaf nu dus elk laatste weekend met vetgedrukte letters in jouw agenda komen te staan!

Welkom Stijlbandiet, we zijn reuze blij dat we jullie aan ons Haagse schatten platform mogen toevoegen en dat iedereen die een Haagse schatten cadeaubon thuis heeft liggen, die ook bij jullie mag inleveren!

Geschreven door

Barbara van Rest