Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Het is weer maandag, dus tijd voor nieuwe tips! De maand december breekt deze week aan, dus een flinke dosis gezellige tips voor deze tijd van het jaar.

maandag 29 november 2021

Het is weer maandag! Dit betekent dat het weer tijd is voor jouw favoriete agenda. Eindelijk is de gezelligste maand van het jaar aangebroken! Het heerlijke sinterklaasavondje staat voor de deur en de voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang. Ik heb de eerste kerstbomen vol met lichtjes al gespot, jij ook?  Helaas werkt het virus niet echt mee, maar laten we daar alsjeblieft niet onze decemberpret door bederven! Daarom ook deze week weer een volle agenda, om voor wat extra lichtpuntjes te zorgen. Maak jij wat gaatjes vrij?

Fit de feestdagen in met Outwork
Vanaf 29 november

Oké, de maand van de feestdagen gaat deze week echt beginnen. Extra goede reden om dat lichaam alvast een beetje voor te bereiden. Outwork gaat jou daarbij helpen met een 28 dagen challenge. Vier weken wordt er gewerkt aan jouw gezondheid met: 24 gezonde recepten, verdeeld over 4 weekmenu’s. Zelfs je boodschappenlijstje wordt geregeld! Boodschappen moet je wel nog even zelf doen, maar dan heb je natuurlijk ook gelijk weer wat stappen te pakken. Vol energie ga jij de Kerst in, je blij bent met je sterke lijf. En je hoeft geen goede voornemens te bedenken, want die ben je al lekker begonnen! Genieten van een kerstdiner zonder schuldgevoel, dat willen we allemaal toch? De prijs van deze challenge is 27 euro, dat betekent minder dan 1 euro per dag en daar krijg je een hele hoop goeds voor terug. Dus haast je naar de website en start je challenge vandaag nog!

Nieuwe gerechten bij café Loft
Dinsdag t/m zondag

De menukaart van Loft is weer een beetje aangepast. Gerechten die passen bij de koude temperaturen van nu. Geniet op de doordeweekse dagen van een uitgebreid en lekker lunchmenu. Red je het niet voor 17.00 uur, dan kan je altijd kiezen voor bezorgen of afhalen! De namen van de gerechten zijn weer zó goed gekozen. Mr. parmigiano&miss melanzane, dit klinkt toch top! Of Angry eggy voor de lunch misschien? Wil je alvast in de kerstsferen komen, neem dan de panna cotta’s Xmas. Bekijk snel het nieuwe menu van Café Loft, kies de leukste naam van het menu en geniet van jouw gekozen gerecht!

Nog een laatste keer naar Nook Gallery
Op donderdag, vrijdag en het weekend t/m 23 december

Dat het alweer december is, betekent helaas niet alleen maar goed nieuws. Dit is namelijk de laatste maand dat Nook Gallery open is. Op 23 december is de laatste dag, dus fiets deze maand nog een paar keer naar dat unieke plekje op de hoek van de Weimar en de Suezkade. Haal een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders en zeg gedag tegen deze lieve dames. Wij gaan nog zo vaak mogelijk, zien we jullie daar?

Sunday Brunch Party bij Foam
Elke zondag in december (behalve met kerst)

Als ik ergens blij van word in het weekend, dan is het dat je altijd lekker de tijd kan nemen voor elke maaltijd. Brunchen is dan ook echt favoriet en zeker de brunch party bij Foam. Elke zondag in december kan je hier terecht voor een uitgebreide brunch vol lekkers! Om jullie alvast een beetje lekker te maken, verklap ik een aantal hapjes die je kan verwachten. Wat dacht je van een heerlijk getoast bananenbrood afgetopt met ahornsiroop, kokosyoghurt en nootjes. Of een overheerlijke avocadosandwich met dragon crème en gerookte amandelen. Do i need to say more? Ik zou die tafel alvast reserveren!

Sinterklaas vieren bij Dakota
Zondag 5 december

Zondag ben je om 13.15 uur helemaal welkom bij Dakota voor een heerlijk middagje Sinterklaas. De grote sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt gedraaid op deze knusse zondagmiddag. Zal het Sint en de pieten lukken om op tijd in Nederland te komen? Natuurlijk staat deze zondag helemaal in het teken van de goedheiligman. Dit betekent ook je laatste kans om nog wat snoepgoed in huis te halen. Haast je naar onze zoetste schatten, zoals The Chocolate Shop, Victor Driessen en Lekker Brood om de laatste sinterklaas-lekkernijen in te slaan!

Geschreven door

Renee Dekkers