Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Terug van weggeweest, want er kan weer meer! Een nieuwe weekagenda vol tips, om jouw week(end) nog nét een beetje leuker te maken.

maandag 21 februari 2022

Daar is ‘ie weer hoor! Je favoriete weekagenda, zodat jij op de hoogte bent van de leukste Haagse evenementen en activiteiten. De Olympische Spelen zijn voorbij en storm Franklin gaat bijna liggen, dus we kunnen er weer op uit! Met de versoepelingen in het vooruitzicht, doen we dat natuurlijk maar al te graag. Alles gaat open, alles is mogelijk, dus de keuze is reuze! Lees snel verder en zet de belangrijkste data in je agenda en geniet van genoeg Haagse feestjes aankomend weekend.  

Proef het ‘nieuwe’ menu bij Fleur’s: elke dag

De opening van de horeca is natuurlijk al weer enige tijd geleden, maar was je al opgevallen dat Fleur’s een nieuwe menukaart heeft? Niet alleen het uiterlijk is nieuw, er staan ook een paar nieuwe lunchgerechten op. Zo hebben ze heerlijke nieuwe jam van Pluk voorbij je croissantje of wat dacht je van de toast met geitenkaas, uien appelstroop, walnoten, rucola en kiem? En de chai van Nomads Chai is nu ook bij Fleur’s te vinden. Genoeg redenen om daar deze week een lunchdate in te plannen. Let meteen op het interieur, want als je goed kijkt zie je ook daar een heel aantal mooie nieuwe veranderingen!

Vegan kookworkshops bij Foam: verschillende data

In maart staan er een hoop workshops op de agenda bij Foam, the Kitchen. Om zeker te zijn van een plekje, willen we je nu alvast inlichten. Op 4 maart leer jij alles over fermenteren en op 17 maart waan je je voor 1 avondje in alle continenten van de wereld met de ‘Foodtrip around the world’. Ga snel naar de website voor de volledige agenda en schrijf je in, want vol=vol!

Zwoele salsa avonden: woensdag

Hoe lang hebben we wel niet even lekker kunnen dansen? Voor velen van ons is dat lang geleden! Heb je het gemist en kan je niet meer wachten om die heupen weer lekker in beweging te brengen, dan moet je echt eens naar de salsa avond in De Boterwaag. Elke woensdag kan jij daar terecht om je weer helemaal uit te leven op de dansvloer. Om alvast in de stemming te komen, stop je natuurlijk even in de stad voor een drankje en hapje samen met jouw danspartner. Bij Pastis of Ethica bijvoorbeeld!

Tea Tasting bij Hug the Tea: donderdag

Aanstaande donderdag kan jij weer lekkere theetjes proeven aan de Papestraat 13. Elke laatste donderdag van de maand worden deze tea tastings gehouden. Haal nu nog snel een ticket voor aankomende donderdag, zodat je erbij bent. En zet dan ook meteen 10 maart in de agenda, een flower workshop van een Japanse Flower styliste, waar jij met je eigen boeket aan de slag gaat. Via deze link kan je tickets kopen en vind je alle evenementen en info.

Borrelen en feesten tot in de late uurtjes: vrijdag

Vanaf vrijdag mag alles weer. Clubs zijn open tot in de late uurtjes en elke discotheek mag eindelijk zijn deuren weer openen! Start je vrijdag met een vrijdagmiddagborrel, bijvoorbeeld bij Haags Hoog en daarna ga je natuurlijk door naar het centrum. Een feestje zoals vanouds in de Rootz of in het Paardcafé? Waar je ook naartoe gaat, feest gaat het worden!

Repairen bij de Naaierij: zaterdag

Tijdens de workshop: gaatjes vullen met praatjes (wat een topnaam!), ga jij aan de slag met jouw kapotte kleding. Eerst ga je naar het atelier van Vilt aan zee, om kleuren wol uit te zoeken en vervolgens legt Roos je uit hoe jij jouw kapotte kleren weer kan upgraden tot een waar kunstwerk! Via deze link lees je alle info en kan je ook meteen een ticket scoren.

Veel plezier!

Geschreven door

Renee Dekkers