Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Een nieuwe week, dus een nieuwe agenda, boordevol Haagse tips die jouw week nog net een beetje leuker maken.

maandag 7 maart 2022

Het is weer maandag, dus jullie weten wat dit betekent. De nieuwe weekagenda! Onze schatten zijn weer met veel leuks bezig, dus er is genoeg te doen. Maart betekent niet alleen de start van de lente, maar ook de opening van de strandtenten. Heb jij je eerste stranddagje al gehad? Hopelijk kunnen we deze week blijven genieten van dit heerlijke zonnetje! En anders hebben we nog genoeg andere tips voor je in petto, waar je geen zon voor nodig hebt. Geniet van een mooie week! 

Op naar het (Suider)strand!
Elke dag

Yes, het kan weer! Zitten in een stoel op het terras van jouw favoriete strandtent én dan ook nog met een zonnetje erbij. Wat wil je nog meer? Net voorbij Kijkduin vind je strandpaviljoen Suiderstrand, een van onze favo plekjes van het zuiderstrand. Dit strandpaviljoen heeft afgelopen weekend haar deuren geopend, dus deze week is een goed moment voor zo’n eerste stranddagje. Neem een boek mee, zonnebril en laat de tijd even thuis. Even genieten van deze prachtige momenten met een lekker hapje en drankje van het nieuwe menu!

Womens only bij Walhalla
Dinsdag 8 maart

Dinsdag 8 maart is het internationale vrouwendag en dat laat Boulderhal Walhalla niet zomaar voorbij gaan. Speciaal op deze dinsdag, ladies only vanaf 18.00 en korting! Voor 5 euro geniet jij van een heerlijk avondje klimmen met alleen maar vrouwen, hoe gezellig! Ook het perfecte moment om die ene vriendin mee te nemen, die altijd al heeft willen boulderen, maar waar het nog steeds niet van is gekomen. Have fun!

Touren met Bites & Stories
Elke donderdag t/m zondag

Het kan weer! Mee met de leukste en lekkerste tour van Den Haag. Bites & Stories heeft nieuwe openingstijden en daar word je maar al te blij van. Elke donderdag t/m zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur staan Kerensa en haar team voor je klaar. De lekkerste manier om meer over de Haagse ondernemers en hun verhalen te horen. Ga snel naar de website om een plekje te reserveren!

De Naaierij in het Museon
Elke dag

Een uitje voor het hele gezin! Ga naar het Museon voor de super goede tentoonstelling ‘One Planet Now’. Een leerzame tentoonstelling over duurzaamheid in verschillende thema’s. Ook textiel wordt behandeld en wie weten daar nou meer van dan de dames van De Naaierij! Plan dit familie uitje en bewonder de tentoonstelling en de prachtige creaties van deze dames. Ga snel naar de website van het Museon voor alle info.

St. Patricks day op de Grote Markt
Zondag 13 maart

Zondag 13 maart, de dag dat de Grote Markt nog nooit zo groen is geweest! Het Ierse St. Patricks day wordt dan gevierd. Na 2 jaar van annuleringen, wordt dit jaar natuurlijk extra bijzonder! Heb jij zin in Guinness bier en heel veel gezelligheid, dan moet je hier naartoe! Combineer het met een lekker middagje struinen over Noordeinde. Even langs bij Made Conceptstore en onze verstopte parel Couqou, een koffietje bij Lola Bikes & Coffee en een heerlijk broodje bij SamSam. Ik kijk nu al uit naar zondag!

Geschreven door

Renee Dekkers