Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

De winter ligt bijna achter ons en de lente staat gelukkig klaar. Daarom deze week een hoop lente tips, zodat jij er helemaal klaar voor bent!

maandag 14 maart 2022

Nog een weekje en dan breekt officieel de lente aan en laten we die eindeloze winter eindelijk achter ons. Dat is stiekem toch wel heel erg fijn! Afgelopen weken hebben we al lekker van het buiten leven kunnen genieten, daarom gaan we daar deze week met de tips nog even lekker op door! Pak een middagje strand en ga naar de eerste Franse markt van het seizoen. Genoeg leuke dingen deze week voor een extra lente sprankeltje! 

Proef de zomer bij The Shore

Vanaf woensdag

Ook The Shore opent weer haar deuren. Dit betekent weer hele dagen lekker chillen aan de picknicktafels, genieten van heerlijke muziekjes, je surfskills verbeteren en natuurlijk de lekkerste pancakes van het strand eten. Vanaf woensdag kan je hier weer elke dag terecht en kan je de zomerse sferen tot je nemen!

Pinxtos eten bij Little Miss Sangria

Woensdag t/m zondag

Maak je Spaanse avond nog meer compleet met de nieuwe pintxos bij Little Miss Sangria. Een perfect hapje om je avond mee te starten en wat prima past bij een héérlijk glas Sangria en bij de lente! Je herkent pintxos aan het stokje in het hapje, pincho betekent in het Spaans doorn of stekel, vandaar 😉 Er is voor ieder wat wils of je nou van vis, vlees of vega houdt!

Scoor je lente outfit bij Achtung! Lady

Dinsdag t/m zaterdag

De lente is hét ideale moment om je kast op te ruimen en vooral om plaats te maken voor nieuwe items. Nou ja, niet helemaal nieuw, want bij Achtung! Lady verkopen ze alleen maar prachtige tweedehands items. Ga snel langs voor gezellige lente items en je loopt er straks weer helemaal fabulous bij! Voor de kleintjes onder ons, ga je natuurlijk even naar de overkant, want ook bij Achtung! Baby is de lente volop aanwezig!

Frans shoppen op Het Plein

Zaterdag en zondag

Dit weekend staat het Plein geheel in het teken van Le Marie Marché. De eerste van het seizoen, dus daar wil je bij zijn! Scoor je lente outfit of lekkere Franse producten voor een heerlijk lente dinertje! Met Franse chansons op de achtergrond en crêpes als tussendoortje, is het net of je even voor een dagje in Parijs bent. Oui, Oui, c’est la vie!

‘De Sjaak’ bij Dakota Theater

Zondag

Al 2 jaar op rij is Sjaak Bral de Sjaak. Zijn oudejaarsconference ‘vaarwel’ wordt al 2 jaar gedwarsboomd door het c-woord. Gelukkig mag hij eindelijk het theater in en staat hij deze zondag bij Dakota met voorstelling ‘De Sjaak’. Voor iedereen die er even doorheen zit en die zich afgelopen 2 jaar weleens de Sjaak heeft gevoeld. Zijn missie: winst halen uit dit verlies. Voor tickets en info, even naar de website!

Geschreven door

Renee Dekkers