Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

De lente is begonnen en de temperaturen zijn er ook naar. Dat wordt een fantastische week en met deze Haagse tip helemaal!

maandag 21 maart 2022

Jaaaa het is officieel lente! Het weer doet gelukkig ook lekker mee met deze heerlijke temperaturen van de afgelopen dagen. En ook de vooruitzichten zien er goed uit. Heerlijk dat de dagen weer langer worden, de winterjassen weer terug de kast in kunnen en dat het leven buiten weer aangenaam wordt. Met deze vooruitzichten en lentekriebels wordt het een heerlijke week, die we met onze Haagse tips graag nog even net dat extraatje geven. Voor welke tip ga jij deze week? 

Je lichaam summerproof bij PureSan

Elke dag op afspraak

De lente is dan wel net begonnen, maar ook de zomer komt er aan. De zomerse temperaturen komen misschien stiekem wel eerder dan gepland! Belangrijk dus om het lichaam summer proof te maken. Want voor je het weet sta je weer in je korte broek te shinen! Dat shinen dat gaat zeker lukken met de huidbehandelingen bij PureSan. Wist je dat je daar tegenwoordig ook definitief kunt ontharen. Mooi alternatief voor dat verschrikkelijke scheermesje. Of weer eens een scrubje over die uitgedroogde benen? Die rokjesdag komt sneller dan gepland!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van definitief ontharen? Maandag 28 maart worden er bij PureSan de nieuwste apparaten om te laseren getoond. Je krijgt uitleg en de mogelijkheid om een proefshot te ervaren. Lijkt je dit wat? Meld je dan even bij Sandra via info@puresan.nl dan ontvang je alle details van deze middag.

Diner voor twee bij Pastis

Elke dag

Waar krijg je nou echt lentekriebels van? Precies, dineren samen op het terras en doen alsof je even in Frankrijk bent! Wij kunnen ons haast geen fijnere plek bedenken om je een hele avond in Frankrijk te wanen, dan bij Pastis. Helemaal met de overheerlijke Côte de Boeuf die ze op dit moment speciaal voor twee serveren. Natuurlijk drink je daar ook een overheerlijk Frans rood wijntje bij. Het gerecht staat niet op de kaart, dus wel even vragen aan de bediening! Maar juist dat exclusieve, maakt het nog net een beetje leuker!

Launch party bij de Naaierij

Donderdag 24 maart

We blijven het zeggen, de dames van de Naaierij doen gewoon echt veel toffe dingen! Samen met twee andere ondernemers hebben ze een circulaire mode-keten ontworpen. Een duurzame collectie die gehuurd kan worden en waarvan de stofresten weer verwerkt worden tot nieuwe producten. En zo is de cirkel rond! Aankomende donderdag wordt de collectie officieel gelanceerd bij de Naaierij met natuurlijk een borrel erbij. Jij kan de eerste zijn die in deze nieuwe collectie rondloopt, hoe gaaf is dat?! Aanmelden doe je via deze link.

 

Een lente proof interieur

Zaterdag 26 en zondag 27 maart

Vorige week je outfit lente proof gemaakt? Deze week gaan we voor je interieur! Bij de studio van Stijlbandiet kan je dit weekend helemaal los. De loods in Rijswijk is weer gevuld met een heel aantal pareltjes. Mooie kasten en lampen, maar ook prachtig kleurrijk servies. Dit staat echt perfect op tafel en geeft meteen de sfeer van lente! Hou de Instagram van Stijlbandiet in de gaten voor meer info en alvast wat voorpret!

 

Sporten voor het goede doel

Zaterdag 26 en zondag 27 maart

Sporten doe je natuurlijk altijd voor een goed doel! Maar bij K’dans maken ze dat doel nog een beetje groter dit weekend. Het hele weekend zijn er verschillende workshops te volgen en de volledige opbrengst gaat naar vluchtelingen van over de hele wereld. Iedereen verdient een veilige slaapplek en een thuis. Iedereen mag meedoen, ook als je geen lidmaatschap hebt bij K’dans (Wat misschien daarna wel een heel goed idee is)! Geef jezelf NU nog op door een mailtje te sturen naar info@kdans.nl en trommel al je vrienden op. Sporten heeft nog nooit zo goed gevoeld!

Geschreven door

Renee Dekkers