Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

De zomertijd is ingegaan, dus deze week gaan we dat uurtje minder goedmaken. Met deze tips wordt dat geen probleem!

maandag 28 maart 2022

Na een weekend met een uurtje minder, gaan we dat natuurlijk in deze nieuwe week goed maken. Met alles wat op het programma staat, wordt dat echt een eitje! De opening van een nieuwe shop, markten in het weekend en wat dacht je van een lekker avondje in de bios? Als we kijken naar de weersvoorspellingen, wordt het deze week weer ietsje koeler. Dus iets andere plannen dan de week er voor, maar dat houdt je weken lekker gevarieerd! Wat voor plannen ga jij maken? 

Sportieve sessie @ Boulderhal Walhalla

Maandag t/m zondag

Afgelopen week zaten we massaal ‘s avonds op de terrasjes met een lekker biertje of wijntje in ons hand, deze week kunnen we dat weer compenseren met een lekker avondje klimmen. Dus pak je schoentjes en magnesium erbij en plan deze sportieve sessie in. Helemaal in voor een nieuwe hobby? Op 9 april start er weer een nieuwe cursus, dus schrijf je snel in. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt!

Pak je film bij het Filmhuis

Dinsdag t/m zondag

Het Filmhuis heeft deze week weer een paar pareltjes van een films in de zalen draaien. Dé ideale activiteit bij een weekje minder weer. Onze tip; de film ‘ La Mif ‘, Een verhaal over 7 vrouwen die samen onder één dak wonen, al hebben ze daar zelf niet voor gekozen. De opvang is voor elk van hen op een andere manier thuis. Daarnaast kan je ook nog steeds terecht voor de tentoonstelling ‘ The sound of cinema’, waar filmmuziek centraal staat. Ook zeker een bezoekje waard!

Feesten op jouw eerste strandfeestje

Vrijdag

Bij The Shore is het vrijdag feest! Ze bestaan 5 jaar en natuurlijk wordt dat gevierd. Wie The Shore goed kent, weet dat je deze feestjes niet wil missen. Verschillende DJ’s, het decor van het strand en de zee en heerlijke drankjes, maken deze avonden onvergetelijk! Dus haal snel je kaartje en vier samen met The Shore hun 5e verjaardag!

Feestelijke opening van The Old Pine Shop

Zaterdag

Zorg dat je zaterdag ergens een gaatje hebt om bij deze feestelijke opening te zijn. Barro en Zoë van Little Green Shop openen dan hun nieuwe winkel. Wat je kan verwachten? Natuurlijk nog steeds bijzondere bloemen en planten, maar ook een hoop ander moois. Zoals Zoë vermeld op de Insta; “Old Pine ~ verwijst naar de Wabi Sabi filosofie en vangt in twee woorden het concept voor de sfeer & collectie.” Denk aan keramieken potten en vazen, kokedema’s en nog veel meer! Zien we jou zaterdag?

Frans winkelen bij Le Marie Marché

Zaterdag en zondag

Oh wat heerlijk dat het marktseizoen weer gestart is! Deze week vind je Le Marie Marche aan de Lange Vijverberg, ook weer een prachtige locatie midden in het centrum. Haal er de lekkerste producten voor een avondje Frans dineren met vrienden. Haal er de leukste cadeautjes voor je liefste vriendinnen of verwen jezelf gewoon! Wat voor reden je ook hebt, een dagje markt is altijd une bonne idee!

Geschreven door

Renee Dekkers